Witajcie!!!!!
Justynko my jedziemy do Władysławowa.... sama ciekawa jestem jak Milenka się zaklimatyzuje
trzeba będzie przestawić jej trochę wieczorne spanko na pózniejszą godzinkę.....teraz chodzi spać po 20....a nad morzem o godz.20 to będzie jeszcze bardzo widno..
Małolatko..świetne zakupki

szczególnie podobają mi się te japoneczki i klapeczki
Joasiu prosimy o zdjęcie mebelków...
[ Dodano: 2008-06-15, 11:34 ]
Za to Kubuś ma baaaardzo brzydką pupę. MNÓSTWO odpażenia!!!! Nawet między siusiakiem a jajeczkami! no i oczywiście całe pachwinki i cała pupka
Małolatko nam pomógł bepanthen...
Milena miała juz dwa razy brzydkie krosteczki na cipci....sudocrem wysuszał, ale nie goił, tormentiol również...dopiero maść bepanthen....
ale tak jak pisze Joasia...wietrz pupcię Kubusia jak najczęściej....i od czasu do czasu posypuj mąką ziemniaczaną....
[ Dodano: 2008-06-15, 11:37 ]
ULA to ty mamusie najstarszego SKARBA lipcówek jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ależ to nam szybko mineło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a to zdjecie PAWEŁEK ma CUDOWNE!!!!!!!!!!!!!! wprost nie mogę oderwac od niego oczu co tylko wejdę na forum- oj będą dziewczynki biegać za twoim pięknisiem!!!!!!!!!!!!!!!! i czekamy na urodzinowe fotki!!!!!!!!!!!!!!
tak, tak... Pawełek jako pierwszy będzie dmuchał świeczkę :ico_buziaczki_big:
wszystkie nasze dzieciaczki czerwcowo-lipcowo-sierpniowe są śliczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!