Witajcie marcóweczki
Mam teraz troszkę czasu,Michaś śpi ja mam wszystko porobione to też napisze wam co tam u nas! No a u nas nie wesoło
we wtorek mój mąż idzie do szpitala na tydzień,a ja z dziećmi z związku z tym przeprowadzam się do mojej mamy!!!A ch mówię wam jak nie urok to sraczka,18 miałam mieć egzamin wewnętrzny i musiałam przełożyć bo nie będzie to wykonalne,bo od rana do wieczora będę w pracy!Teście pomogą mi tez w zawożeniu mnie i Maksa do pracy a jego do przedszkola i oni tez będą go odbierać
To tyle już nie będę wam sie żalić
Wczoraj odwiedziła nas moja siostra ze szwagrem i zaproponowali,ze wezmą Maksia do siebie i w poniedziałek rano przywiozą,on na to jak na lato bo są tam jego kuzyni,więc psi i mnie i jemu
A ja jutro mam wolne,ach jak miło i w sumie chciałam iść z Michałkiem do szczepienia w końcu,ale lekarka przyjmuje od 17 do 18,a ja na 16 mam jazdy-więc jak co to pójdzie mój mąż!
Urmajo-dziękuję ci za dobre i miłe słowa!Ty tez wiesz co to praca,dom i dzieci,tobie tez jest ciężko,ale na szczęście jesteśmy super- menki
i dajemy radę!!!
Becia-focie Amelki super,ale ma bujna czuprynę-rób jej kituszki
Sensibel-ładnie wyglądasz w ciąży co chcesz od siebie
a to ze przytyłaś to normalka,zwłaszcza przy drugiej ciąży/sama miednica jest już rozszerzona tak jak i skóra.A ze to juz tylko dwa miesiące,to normalnie szok
jak to leci,no nie?
Agi-tobie też czas już ucieka coraz szybciej do dnia ślubu-jak tam zapięte wszystko na ostatni guzik?
A my dziś na obiad do teściów jedziemy,bo wczoraj teściowa miała urodzinki i fajnie chociaż raz nie muszę robić i mam wolną niedziele
A później chcemy jechać do sklepu firmowego Bartka i kupić małemu buty,bo jest akcja ze można kupić za 50% wszystkie buty,więc dlaczego nie skorzystać z tego,co nie?
Ale sie rozpisałam...pisałabym więcej i częściej gdyby tylko czasu starczyło
Ale i tak myślami jestem z wami! :ico_buziaczki_big: