My mamy takie:
http://www.allegro.pl/item380559976_bab ... _nowe.html
Słabe zdjęcia są w tym linku. Na naszych zdjęciach z Ewą to wygląda tak:
Ono jest fajne, bo można nosić dziecko albo przodem do siebie albo tyłem, jak juz jest starsze i może sobie oglądać świat.
[ Dodano: 2008-06-16, 10:58 ]
W ogóle jest tylko kilka tych nosidełek teraz na allegro-może teraz już są jakieś lepsze od naszego-w końcu my je kopiliśmy rok temu. Ale naprawdę jest fajne. Na opakowaniu jest napisane, że można go używać od urodzenia (wagowo od 2,5 kg) ale wg mnie to zdecydowanie za wcześnie-bałabym się takiego maluszka nosić. Wczoraj też sie trochę bałam Kingę w to wsadzić ale okazało się że niepotrzebnie. Poza tym nie byliśmy długo-na początek nie ma co przesadzać.
Joanna24, tego Twojego nosidełka nie znam, ale o tym drugim co wkleiłaś zdjęcie to słyszałam dość słabe opinie, że niewygodne raczej jest.
[ Dodano: 2008-06-16, 11:01 ]
Aha i jeszcze to nasze ma wzmocnioną część na plecach tak, że osoba która nosi dziecko nie ma aż tak bardzo obciążonej części lędźwiowej kręgosłupa, co tez jest bardzo wygodne-może znajdę jakieś zdjęcie na którym widać je z tyłu to Wam pokażę.
[ Dodano: 2008-06-16, 11:05 ]
Od tyłu nie znalazłam, ale na opakowaniu widać. na tym zdjęciu z allegro widać.
Mam inne zdjęcie, na którym mój mąż nawet z Ewą na brzuchu gra w speed-hokeja ze mną :)