ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 cze 2008, 09:27

hejka

Mila ostatnio zas przestawiła swoj zegar i ma biede dospac do 6:30, dzis np juz o 5:30 miała oczy jak 5 zł i A sie cieszył ze jeszcze usmiechneła sie do niego zanim wyszedł do pracy...
a dzis rano zrobiła poraz drugi kupe do nocnika :ico_brawa_01: :-D

sikorko mnie nie musisz przekonywac bo ja chetnie bym przyjechała, tylko trzeb akonkretny termin ugadac i sie spotykamy...tylko trzeba to w koncu ustalic, bo jak moj wybierze urlop to potem moze byc ciezko :ico_noniewiem:

kamizelka udanego wypoczynku!!

zbora Mila tez ma takie ataki złosci to własnie wtedy udaje ze płacze, usiadzie na podłoge zrobi małego garbka i wyprostuje nogi, ale ja ja tez wtedy olewam mowie zeby wstała a nie cyrkowai zazwyczaj pomaga..trzeba byc twardym, zeby superniania nie była potrzebna :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

16 cze 2008, 11:46

hejka...jestem z Wami od rana ale napisac nie bylo sposobnosci bo Maya od rana w biegu...no ale teraz poszla na drzemke i z tego wynika ze wrocimy do dwoch drzemek na dzien :-D :ico_sorki: co mnie niezmiernie cieszy bo 1 to dla mnie zdecydowanie za malo!!!

Pati,alez ja doskonale Cie rozumie z ta konsekwencja bo u nas to samo...tylko juz jest na tyle dobrze ze Maya nie niszczy wszystkiego co jej wpadnie w lapki...niszczy tylko wybrane rzeczy :ico_oczko: ...poza tym nauczyla sie ze jak czegos nie moze a ua jej sie ukradkiem zlapac to szybko ucieka z pokoju :ico_noniewiem: ...i np. w kuchni za drzwiami sobie broi......wiec jak jest cisza to trzeba interweniowac szybciutko :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 cze 2008, 12:06

GLIZDUNIA, no tak to brojenie to dzieci chyba mają we krwi :)
ladybird23, :ico_brawa_01: za nocnik. Ja się ciągle jeszcze wstrzymuję. A z tymi pobudkami to współczuję. Krystek na szczęście budzi się koło 7-8
jagodka24, oj te pobudki nocne :ico_zly:

A ja mam niespodziankę :)
To mój chodzący kotek hihi
http://pl.youtube.com/watch?v=6fPqz6ZU2no

http://pl.youtube.com/watch?v=1hZrIbvkFrE

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

16 cze 2008, 12:20

Swietnie chodzi a nawet biega Krystek!!!!!a Ty taka chudzina ze szok :ico_szoking: wygladasz jakbys nigdy w ciazy nie byla :ico_haha_02:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 cze 2008, 12:51

:ico_brawa_01: dla Krystianka, a mnie tak smieszy jak takie dzieci zaczynaja chodzic to wyciagaja łapki do przodu, potem na boki a potem juz smigaja :ico_haha_01:

a ja dopiero wczoraj sie spostrzegłam ze Mila wstaje bez podpierania, tzn jeszcze niedawno raczkowała do framug i wstawala, a teraz z siedzenia podeprze sie raczkami i staje na proste nozki :ico_szoking:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 cze 2008, 12:57

fajnei macie z tym chodzeniem
moja to dopiero za rączki ale z chodzikiem juz coraz lepiej

a u mnie coraz lepiej z konsekwencją ale wiadomo ze jak kilka osób zajmuje sie dzieckiem to nigdy do konca nie wyjdzie

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

16 cze 2008, 13:00

Lady,brawo dla Milenki za samodzielne wstawanie!!!a wiesz co,jak byla u mnie znajoma z synkiem to on juz chodzi od jakis 4mcy a jeszcze musi sie podpierac o cos zeby wstac :ico_noniewiem: ...ale on wychowany byl na chodziku i wydaje mi sie ze poprostu nie mial szans tego wytrenowac przy raczkowaniu....u nas Maya jak jeszcze nie chodzila to potrafila wstac-moze jakas dziwna kolejnosc ale najpierw wstawala bez podparcia a potem chodzila i nie ma z tym problemu woole teraz.....ale kazde dziecko inne-co nie zmienia faktu ze chodzikowi mowie NIE i dla drugiego dziecka tez go nie kupie :ico_nienie:

Kate,a jak bylo u Was z tym chodzikiem?mialas dostac od tesciowej i kupila go w koncu??

[ Dodano: 2008-06-16, 13:02 ]
Jagodka jest mlodsza i moze sobie lazic z pchaczem :-D :ico_oczko: a poza tym gratuluje ze za raczki juz chce spacerowac!!!

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 cze 2008, 13:14

ale ona wcale nie jest taka chetna
tzn sama nas łapie ale nie inicjuje
woli sie przemirszczac na 4
no i nadal nie usłyszałam mama
a powiedziala juz dzidzia i baba (oczywiscie to niewazne) ale mama tłumi jak zaczarowana
czy ja jej cos zrobiłam?
normalnie jestem podłamana

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 cze 2008, 14:05

jagodka24, oj zobaczysz jak się ucieszysz jak w końcu powie mama. Nie załamuj się

GLIZDUNIA, mój ma problemy ze samodzielnym wstawaniem, ale jak już stanie to pędzi :)
A teraz jeszcze zasypię Was zdjęciami z wczoraj. Mam nadzieję że narzeczona nie będzie zazdrosna.
Słonko mojego życia
Obrazek
Zawstydziłem się
Obrazek
Strzelą czy nie strzelą??? Polska gola!!!
Obrazek
Czy te oczy mogą kłamać?
Obrazek
Z tatusiem
Obrazek
Z mamcią
Obrazek
Model na bilbordy :D
Obrazek
Po chrupkowaniu
Obrazek
Wśród zabawek