czesc dziewczyny
u nas czas leci jak szalony w tamty tygodniu poniewaz tak goraco to mnie wogole w domu nie ma schodze wieczorami klade Macia spac i ja tez padam wiec nawet nie mam sil na nic tylko ogarniecie ugotowanie jedzonka i lulu, u nas wsytzsko wporzadku Macius zdrowy i duzy wazy 13kg w ubranku rzecz jasna :) ma 89 cm w bucikach :) bieg a nie chodzi bawimy sie w piaskowinicy wlasnie w weekend tesciowie Maciowi kupili taka duza przyjrywana piaskownice to tak szalal ze cala glowa i wsyztsko bylo w piachu nawet go nie otrzepywalam bo nie bylo sensu bo dalej szalal, ja tylko teraz dokupuje i wymieniam ubranka bo Macio wyrasta strasznie szybko z wsyztskich rzeczy i musze czesciej zmieniac mu garderobe :) teraz sobie spi a ja oije kawke frape na zimno i czytalam Was:)
u nas wlasnie przeszla mala burza a raczej deszczyk maly popadal i nic chlodniej sie nie zrobilo :)
caluje Was wsyztskie i zycze milego dnia
Paula co to za dolina u Ciebie
edulita duzo zdrowka
Maggie Paula u nas dzien dziecka byl w samochodzie bo wracalismy z pogrzebu mojej babci wiec tez nic Macius nie mial za to dostal wielka ciezarowe od tesciow i buciki od mojej mamy :)