Hej.
Spinka wczoraj mi pisała że dzis ma miec indukcje, póki co cisza, może rodzi teraz, oby
[ Dodano: 2008-06-17, 12:25 ]
ja wczoraj jak mi się humor poprawił to chciałam z wami poklikamć i jak na złośc neta nie miałam

ogólnie wczoraj miałam zły dzien, chciałam żeby cos sie rozkręciło, brzuch dawał w kośc a tu dalej nic. za to dzis mam totalne przeciwienstwo- powiedziałam małemu że na porodówke sie nie wybieramy bo nakupiołam sobie pyszności typu truskawy, kalafiorek, cukinia i fasolka szparagowa i póki tego nie spałaszuje to sie do szpitala nie wyboieram
zaraz ide zobaczyć wątek na noworodkach.
mnie może teraz nie byc pare dni bo komp mój juz na maksa fiksuje - jakieś zwarcie się robi i się boję że całkiem mi się spali

a mam kupe zdjęc na kompie, musze je pozgrywac na płyty bo mi zginą jakby dysk siadł
jakby cokolwiek sie działo, jak bede miała jakies wiesci o kimś albo o sobie to zaraz daję wam znać smskiem, obiecuję!!!
Kasiulinka ja ostatnio nospy nie łykałam, ból przechodzi mi jak spaceruję więc wybrałam ten sposób. co do wizyty to gin do 6 lipca teraz na urlopie

no ale w czwartek jestem umówiona na ktg na ujastku i potem jest ponoć jakaś konsultacja lekarska to moze mi sprawdza szyjke i w ogóle powiedza czy wszystko OK, oby
buziaki dla Was, nie wiem jak wytrzymam bez was jak mi komp calkiem padnie, eh...