Witajcie kochane moje
Dziś jestem bardzo szczęśliwa bo czuję że ból coraz bardziej ustępuje!!! Moja szwagierka jest códotwórczynią
Boli mnie tylko jak leżę i chcę zmienić pozycję ale naprawdę ten ból już nie jest tak przeszywający.
Aniu wózeczek fajny ale słyszałam że wózki bez oddzielnej gondolki nie są dobre dla maluszka
Jedna mamuśka na forum o wózkach pisała że miała taki wózek i musiała podkładać dwa kocyki i rożek pod nużki żeby dzidzia miała równo
Wiesz nie chcę Cię zniechęcać może akurat ten wózek jest inny ale sprawdź sobie najlepiej co na jego temat piszą kobitki na forach o wózkach.
blumek nie przejmuj się ja też jeszcze nic nie mam
narazie tylko wybieram. No z jednym wyjątkiem bo zmówiłam pościel dla naszego Szkrabka. Ale ciuszki będę miała po siostrzenicy, choć coś czuje że będzie chłopiec ale miała też uniwersalne ciuszki
betka z ciuszkami masz rację, napewno sporo się tego dostanie. Ja chyba kupie tylko to co na poczatku będzie potrzebne tuż po urodzeniu w szpitalu a jak nie dostanę zbyt wiele to wtedy pokupuję więcej.
A jeśli chodzi o prezent dla mamy to ja bym wysłała ją na jakąś super wycieczkę, tak mało moja mama podróżowała
Ale każdy zna swoją mamuśkę najlepiej i wie czego jej potrzeba. Pomysł z kosmetyczką czy fryzjerem też jest dobry, może pobyt w spa.
Pozdrawiam Was z wielkim uśmiechem na twarzy, ZDROWIEJE !!!
[ Dodano: 2008-06-18, 09:30 ]
Hej a macie już jakieś imiona???
Ja mam dla dziewczynki:
-Nina
-Izabela
-Sara
-Sandra
-Dominika
Dla chłopca:
-Natan
-Dawid
-Dominik