Hej dziewczyny.Kacperek kończy dziś 9 miesięcy więc

znów hehe.Eska dla Olusia wszystkiego najlepszego,niech rośnie zdrowy.
Nikola twoja córcia śliczna i jakie ma duże,błękitne oczy,śliczne to po Tobie te oczka? i mi sie wydaje duża,tzn wysoka.
Gosia bardzo sie ciesze że Lenka już chodzi i tak z drugiej strony niemoge uwierzyć jak ten czas szybko poleciał i już nasze dzieci są takie duże aż mi sie płakać chce bo ja bym chciała mieć ciągle takiego bobaska w domu

dzięki że napisałaś o tym budyniu ja myślałam żeby Kacperkowi zrobić kaszy manny na zwykłym mleku ale może właśnie kupie mleko kozie i na nim zrobię

I z budyniem tez spróbuje.
Mamo Zuzi super że tak Ci sie udało sprzedać wózek
Eve na jak sie dokładnie przyjrzeć to widać ząbka,brawo

a SZymus chyba siedzi na tym zdjęciu w chodziku,tak?z tego co widać to bardzo ładny
Dominisia a może ty spróbuj przez inna przeglądarkę sie tu do nas dostać,może opera?Bo brakuję tu twoich postów,są takie sympatyczne i wesołe nawet jak jesteś zła
Justyna niezazdroszcze przygody z karaluchem,ja jak byłam mała byłam w sanatorium w Ciechocinku i tak było ich pełno i to takie ogromne,fuj.I ciesze się że obyło sie bez żadnych spięć z Twoim M i spędziliście miło czas,oby tak dalej.
My dziś mieliśmy znów ciekawa noc ale jednak dziś tylko z jedną pobudką.Kacperek zasnoł jak zawsze o 20 i o 23 dałam mu mleko,wypił tylko 60 jak zawsze i trochę się przebudził a potem wstał o 2 i nie chciał usnąć z godzine i zrobiłam mu mleko i wypił 160 i zasnoł i wygląda mi na to że on jest głodny i dlatego sie budzi bo potem zasnoł i spał do rana ale kurcze jak daje mu na kolacje butle z kasza to wypije tylko 140 i więcej nie chce.