a jak ja bylam terz na usg to moja wcale glowka do dolu nie lezala to niech sie lepiej bierze za przekrecanie bo jej nogami nie urodzeMoj juz ponad miesiac glowka do dolu lezy,na kazdym USG mowia mi ze polozony prawidlowo,tak chyba ma byc...
no niby duzo kolezanek tez mi mowi ze ich dzieci sie na kilka tyg przed porodem poobkrecaly...wiec mam nadzieje ze ta moja tez wyczuje sprawe ze trzebaby zmienic pozycje zeby sie urodzic i napic mleczka zobaczymy na tym usg co sobie pod koniec lipca zrobie co tam u niej slychacE,nie ma co sie przejmowac,moja mama mowi,ze moja siostra sie tydzien przed porodem odwrocila
wiesz co to pewnie wlasnie dla tego...no i te kilogramy zebrane czeasem mnie doprowdzaja do placzu jak widze dziewczyny tak ladnie poubierane a ja ciagle wlasciwie w tym samym laze bo w innych rzeczach to brzuch wystaje a w ulubione obcisle dziny sie nie mieszczemmarta81, ja wczoraj ryczałam bo strasznie samotna sie czasem czuję....
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość