lulu81 kup w aptece specjalnie pojemniki na kał,one sa takie z łopatką i pobiera sie z pampersa czy nocnika ,zależy gdzie dziecko robi,wystarczy tego tyle ile sie zmieści na tej łopatce,a więc niewiele
czytałam i zawsze tak robię ,ze biore z kilku miejsc kupkę,bo nie w każdym miejscu musi cos być
wystarczy jeden pojemnik i na pasożyty i na lamblie,tylko musisz powiedzieć że chcesz na to i na to,no i tak jak pisałam na pasożyty 3 razy
[ Dodano: 2008-06-18, 22:25 ]
dzieci czesto mają robale,biorą wsyzstko do buzi,nie zawsze czyste ręce ,wiadomo jak dzieci,zjadają piasek np w piaskownicy ,Kacper tak robił w tamtym roku stad i np glista
wypijają wode z gąbek w kąpieli czy nawet jak myjesz surowa woda zęby a wypluwać dziecko nie potrafi to i połyka i tak można zarazić sie tymi lambliami
założę sie ze większosć niejadków cos ma,tylko lekarze nie informują że to mogą byc pasożyty i badań nie zlecają,my też przecież sami je zrobilismy a nie z polecenia lekarza,a teraz juz jestem przewrażliwiona na tym punkcie,ale jak tu nie być
Mam nadzieje że Filipek nie będzie miał robali
ale sprawdzić nie zaszkodzi
[ Dodano: 2008-06-18, 22:32 ]
ide spac
paaaaaaaaaaaaaa