witam
lulu81, to oszust z tego lekarza,dobrze że zapytalaś w aptece,gnoje na chorych jeszcze chcą się dorobić
siunia, pr\ecudne te Twoje chłopaki a zazdrość to normalka,Zuza też była zazdrosna,tuliła Gabi i kochała ją ale strasznie się dopominała o uwagę,teraz są na etapie tłuczenia się na wzajem
a bardziej zazdrosna jest Gabi
Zuzi nie mogę za dużo potulić bo się drze moja mama
kasiekk, myślę,że problemy z pieluchą skończą sie jeśli Kacper jej nie będzie miał wcale.tak jak u
Natali,cały dzień bez pieluchy,myślę,że Oskar szybko się oduczy bo w końcu mu zacznie przeszkadzać ,że ma mokro.Puki Kacprowi zakładasz pieluchę,to wie,że wtedy nie musi zawołać.Gabi też mi jeszcze zmoczy spodnie czasem co dzień parę bo jej się nie chce przerwać zabawy,muszę ją czasem pytać czy chce siusiu ale tak to woła a raczej woła z nocnika,że już zrobiła i trzeba ją podetrzeć.
Madzia,to super praca,każdy by chciał taką
A my jutro mamy imprezkę,Gabi kończy 2 latka.ale nie prosiłam nikogo,mamy torta i balony...w polsce to by było gości,tu trochę inaczej,może jeszcze jedna koleżanka...zobaczymy.
[ Dodano: 2008-06-20, 17:30 ]
właśnie mąż zadzwonił,żebym się uszykowała bo zabiera mnie do restauracji na kolację
teraz jest u nas mój młodszy brat i on zostanie z dziećmi a my pójdziemy sami
nie pamiętam kiedy wychodziliśmy sami,poza zakupami
a w restauracji nie byłam z nim nigdy,od kąd mamy dzieci
nie było z kim ich zostawić.
Nawet nie wiecie jak się cieszę
jedyny problem...nie mam się w co ubrać