Mariola widze ze Amelka ma nowa zabawke
Renia nie mam pojecia
a ja sie jutro przeprowadzam wiec moge kilka dni nie zagladac bo nie wiem kiedy mi przeniosa internet a znajac pospiech hiszpanow to moze to troche potrwac
nasze dzieci coraz bardziej ruchliwe są i naprawde ytrzeba uwazac moja nie raz juz by "zeszła" z łóżka gdyby nie było mnie obokTurlał mi się wczoraj po całym łóżku i postanowiłam, że będę Go odkładała po karmieniu do łóżeczka, żeby mi nie spadł, ale zasnęłam i Bogu dzięki, że zastawiłąm poduszką Kuby brzeg łóżka, bo jak się obudziłam w nocy to Gabriel koło niej urzędował-więc się tam zaturlał, jakby nie poduszka to pewnie by spadł Boże jak teraz trzeba tego okrucha bardzo pilnować, żeby mu się nic nie stało...
witaj w klubie, my tez sie dzisiaj pokłóciliśmy i niestety padło duzo przykrych słówCiekawe czy mój mąż będzie, bo się wczoraj pokłóciliśmy, jest mi z tego powodu bardzo przykro
spróbuj wetrzec delikatnie w dziąsęłka zaqnim języczek pójdzie w ruch.Zawsze cos tam wetrzec zanimzje resztepowiedzcie mi jak tym żelem mam posmorować żeby on zadziałał zanim go zje, bo jak mu się do buzi coś wkłada to odrazu języczkiem wszystko wsysa
Arutr śpi dwa do trzech razy dziennie od pół do godzinki, więc też naprawdę niedużo. Za to noc liczy od około 21 do 6.Ile spią Wasze dzieciaczki w dzien?
no wlasnie u nas to jest straszne moze przesypia 3h ale sa to 3 drzemki po 1hIle spią Wasze dzieciaczki w dzien? Moja przesypia gdzies około 6 godzin i dla mnie to jest sporo biorąc pod uwage fakt ze Patryk na jej etapie spał trzy razy w ciągu dnia po pół godziny.Tak więc niewiele
dokładnie juz nie pamiętam ale dość dawno udało jej sie pierwszy raz a od kilku dni przewraca sie z brzuszka na plecy i dokładnie od 3 dni próbuje włozyc stopke do buzi ale jak na razie jej nie wychodziod kiedy Martynka sie tak przewraca na brzuszek?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość