mroweczka witaj
ja polecam vertbaudet, maja super mebelki dla dzieci
zrob sobie suwaczek to bedziemy razame sledzic tygodnie hihi
pozdrawiam
kilkoro z naszych znajomych tez powaznie zastanawiz sie czy nie jechac do domu -ja osobiscie widze jak wszystko podrozalo-nie mowie o rachunkach czy benzynie ale chociaz o samym jedzeniu przez te 3,5 roku niektore produkty strasznie podrozaly-tez rozmiawiam z mezam o powrocie-tymbedziej ze od dawna juz siedze w domu no i z dzieckiem tez bede siedziec ,wiec lepiej byloby jaby mi mama czy siostra pomogla...ale on mow ze nie ma takiej opcjii bo on ma tak specyficzna prace ze w Polsce na 100% tyle nie zarobi-no ma racje...ale pieniadze to nie wszystko...a kolezanka dzis mnie zadziwila.. wiadomoscia ze w przyszlym tyg zjezdzaja do PL
tym samym lelek straci swoja druga rowiesniczka i zarazem dwie jedyne kolezanki a buuu
ale moze i my pojedziemy sobie do |DOMU
teraz nadchodzi kryzys z USA, wszsytko drozeje
hihihi to tak ja ja -zycze ci aby do konca tak pozostalo-mnie oststnio dopada cos w stylu nerwobolu jak stapne na lewa noge to jak mnie nerka zakuje i noga doslownie w kolanie mi przeskakuje wiec musze uwazac zeby nie pasc plackiem ale to szybko mija wiec sie nie martwiea ja w sumie bezobjawowa...tak jak z Erykiem, tyle ze zmeczona i tyle...
wydaje mi sie ze tak-wiadomo nie chodzi to o baseny w platnych klubacz spotowychmmarta ja o tym darmowym basenie tez niewiedzialam...wszedzie to??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość