hej dziewczęta
wybaczcie ,ale mam tak napiety grafik ,ze naprade nie wyrabiam ,wszystko na moijej głowie
u nas ok
sensibel-
mela tez wczoraj runeła jak długa jak to sie mówi na tzn plaskacza biegła i w przedpokoju przed samym progiem walneła tez rowaliła troszke se warge ale szybko uspokoila sie
gozdzik bez obaw kazde dziecko inaczej sie rozwija ,twoja jula zaczeła pózniej chodzic, dlatego jeszcze musi nabrac wprawy moze to jeszcze potrwac
mela chodziła 2 miesiace szeroko bez paniki kochana
my wczoraj bylismy na zakupach konkretnej rzeczy czyli sandałków jakie ceny
to szok najtansze skórzane 80 zł i wzwyż ,bez przesady poszłam do innego sklepu i kupiłam jej tez skórzane za miejsze pieniądze tez z piętą , za tą sume to dobrała jeszcze jej jedne sandałki takie kapciowate z VIGAMI na zmiane teraz bedzie miała 2 pary
byłam dzis u gina na kontroli ,jest wszystko ok pieknie sie zagoiło ,ale zasypał mi jeszcze zeby ta powierzchnia naskórka sie wygładziła i mówi mi ,ze za 2 tyg. bedzie git i juz mozna no wiecie
sie poprzytulac , akurat mezu bedzie 10-go
jesio za miesiac do nastepnej kontroli ajć
ciekawe co u naszej pani driver
gosi ?????
nom jeszcze mnie czeka na dniach wizyta z młodym na kontrole i juz moge składac papiery o odszkodowanie
potem tylko czekac
no i pomału zowu do szkoły selekcjonowac książki ajć
i takie tam pierdoły,pomysle to mie szczyka
w czwartek sie szykuje jak bedzie ladna w miare pogoda wyruszamy na wycieczke do lasu i nad morze
wsumie daleko nie mamy az 20 km relaksacyjnie przejedziemy sie kolejką woskotorową dla dzieciaków to frajda wielka szczegolnie w okresie wakacji ,objecuje mnustwo ciekawych fotek
mela śpi od 30 min . ja narazie odpoczywam