Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 cze 2008, 21:07

WITAM PO IMPREZCE ROCZKOWEJ :-D pisze z Wiki na kolanie hihi cycus mamusi :ico_oczko: bylo super,w kosciele to niunia biegala ludzi zaczepiala,dawala paluszki hihihi mielismy ubaw :ico_oczko: byla grzeczna,ale pozniej padla i spala :ico_oczko: Prezenciki kasiorka,ciuszki,ksiazeczka rymowanka,kolczyki,2 misiory wielkie :-) wikulka zadowolona,ech bylo ekstra oprocz paru komentarzy wrednej malpy tesciowej :ico_zly:

MADZIU KOCHANA
Życzenia już Ci na pewno składali
twarz twoja była uśmiechnięta
ale jest jeszcze jedna osoba,
która o Tobie pamięta
Ona właśnie Tobie życzy
wiele szczęścia i słodyczy
wiele wspomnień, miłych wrażeń
i spełnienia wszystkich marzeń
Obrazek

KAMILKO
gratuluje imprezki,a facetowi nie nalezalo w ryjek przywalic co za wredziol!!!Dzieki za odp w sprawie neta :ico_oczko:

EDYTKO szkoda ze aparat nawalil fak!!!My mamy LUMIX aparat i jestesmy zadowoleni :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-06-22, 21:14 ]
LUCY WITAJ wpadaj czesciej :ico_oczko:

ALINKO to trzymam kciuki za zwiazek ,duzo duzo milosci!!!

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!

22 cze 2008, 22:09

My mamy LUMIX aparat
ja też mam LumiXa i jest jak dla mnie najlepszy, bo miałam wcześniej juz wiele. Ale nie wiem jak teraz cenowo stoi.
Edyta ty sie popytaj w lombardach. czasem ludzie przynosza nowe na gwarancji nawet bo kasy potrzebują. Ja tak laptopa kupiłam trzymiesięcznego za pół ceny.
Kocur wródił prawie nie mam czasu. ma ostrre zapalenie oskrzeli więc musze go pielęgnować
Jak trwoga to do Boga...
Ech ten ci faceci.
No oczywiście trzymam kciuki, aby tym razem ten twój Kocurek sie sprawdził w roli partnera i ojca.

U nas burza. Mój pies ma taką telepawkę ze strachu jak ja w sobotni poranek po tańcach. a może nawet i lepiej. On kiedyś mi na zawał padnie. Już wam pisałam nie raz jaki jest z niego tchórz. Przychodzi, włazi mi prawie na głowę i w całej możliwej okazalości eksponuje mi swój wyziew, który ni cholera nie przypomina mi Coco Chanel.
No ale cóż, trzeba pchlarza tulić;)

Jarek na meczu. Ja zerkam z częstotliwością co 15 minut na wynik i nic się nie zmienia. zaraz zaczyna się mój kochany serial "Teraz albo nigdy". Niestety ostatni odcinek. No ale mam nadzieję, ze wreszcie Królikowski pocałuje Żmudę na co z niecierpliwościa oczekuję od pierwszego odcinka hehe.

Frydza Wiki miała dziś dzień pełen wrażeń. Tyle prezentow łohoho...

Film sie zaczyna. papapapa...

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 cze 2008, 22:13

FOTKI Z ROCZKU
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
-indigo-

22 cze 2008, 23:10

Piekna dama Wiki.

Aleksandrowicz
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

22 cze 2008, 23:37

Witajcie dziewczyny, 
przeczytałam Was szybko..

Alineczko - a jak Waneska, juz zdrowa??dobrze ze szczerze porozmawiałas z mężem, hm oby szło ku lepszemu!!!!

Frydza - to super ze urodzinki dla rodzinki sie udały :ico_brawa_01: widać zresztą :ico_brawa_01:

Edyta - no szkoda ze aparat sie popsuł przed taka wazna imprezką :ico_olaboga: ale nie to najwazniejsze, najważniejsze ze Wiki i jej Rodzice świetowali 1-wsze urodzinki ich slicznej córeńki!!!!!my też nie mamy wielu zdjęć, niby aparaty były ale w takich chwilach jak dmuchanie swieczki, sto lat itd jakos nikt nie myslał zeby cykac zdjęcia...

no właśnie, nasza wczorajsza imprezka dla rodzinki także się udała...wszyscy przyjechali, Alek uradowany gośćmi i oczywiscie prezentami :-D dostał lokomotywe, zoo, autko, misia, kasiorkę - całkiem fajną:ico_oczko: i mnóstwo całusów, czułych słowek, zainteresowania...hm był w sioódmym niebie....a dzis juz tak pusto, jak sie obudził taki zdziwiony chodził i szukał....jak ogladalismy nagrany film - to tak zafascynowany patrzył na tv  :ico_haha_01:  zdjęć za dużo nie mamy, bo jak pisałąm jakos nie było kiedy i jak......najsmieszniejsze jest to ze mielismy w sumie 3 torty...19 , wczoraj i dzis a żadnego praktycznie zdjęcia z tortem, tzn musze jeszcze zebrac inne foty i cos moze znajde....
hm, zmeczoniutka jestem, juz podleczona, Alek tez, teraz tylko czyscimy nosy :-D a nie lubimy tego baaardzo :ico_olaboga:

cos Wam wkleje, z wczoraj....

mój kochany synek - gdy słucha "sto lat"
Obrazek

Alek cały czas był w ruchu...
Obrazek

Obrazek

mój mały blondas..
Obrazek

na wczorajszym spacerku
Obrazek

[ Dodano: 2008-06-22, 23:58 ]
Indigo - brawa dla Tomka za pierwsza wizyte u dentysty :ico_brawa_01: a napisz jeszcze co powiedziała pani stomatolog odonosnie tej ropnej zmiany??????

Madziorka - u nas takie płacze i wybudzanie były oznaka bólu gardełka albo brzuszek, no fakt zeby tez drecza nasze dzieci...wiec my mamuski musimy bardzo wnikliwie obserwowac nasze pociechy....

zmykam do łózka...bedzie trudno, bo sasiad sobie impreze urządził.....nie znosze gooooo i rozmawiac juz z nim nie rozmawiam....

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 cze 2008, 01:28

czesc ale naplodzilyscie :-D
ale nie narzekam :ico_nienie:
wczoraj nie wpadlam bo caly weekend wypelniony
rano (skoro swit 11 :-D ) pojechalam z leonkiem i kumpela na basen, busem bo tatusiowie w pracy
a ze dzieciaki nam zasnely tuz przy koncowym przystanku wiec pierwsze kroki skierowlaysmy do kawiarni hihi dzieciaki spaly w najlpesze ponad godzine a mamy plotkowaly hihi
w basenie oczywiscie szalenstwo. skoki i lalala
a wieczorem pojechalismy do znajomych na grilla
za duzo nie wypilam ale humor dopisywal, w domu doprawilam whisky z adamem na dobranoc hihi
lelek przeszedl samego siebie bo do polmnocy z nami siedzial gadal i smial w najlepsze :ico_szoking:
ale w aucie zasnal od razu i spal do rana
to bylo wczoraj

a dzis...
z koleji pojechalismy do londynu. odwiedzic znajomych i poznac ich miesieczna Maje hihi jaki slodki malenki czlowieczek(fotka bedzie za chwile hih)
droga 2 goziny w jedna strone wiec odpespalam noc a adas musial sie skupic na drodze hehe
i tak minal weekendzik na szybko

zaraz musze sie polozyc bo jutro znow szybka pobudka.. i dzien zalatany

MADZIU STO LAT :ico_tort:
:ico_tort:
:ico_tort:

Frydza i Aleksandrowicz super urodzinowe imprezki i fotki!!
alinka trzymam kciuki za kocura
lucy fajnie ze jestes! juz nas nie zostawiaj na tak dlugo!!

edyta najwazniejsze ze imprezka udana choc rozumiem cie bo mi tez byloby strasznie zal fotek
my mamy aparat sony cybershot dsc h1i jestesmy zadowoleni z jakosci zdjec.

kamila dobra zabawe trzeba zwykle odespac na drugi dzien hehe skads to znam
a rozumiem wscieklosc na tych obmacywaczy
wyobraz sobie vo tutaj sie dzieje
w klubach to rzecz normalna.. tanczysz i czujesz jakies lapska
albo glupie usmiechy.propozyje
nonono
juz nie raz przez to musielismy klub opuszczac bo sie facceci z jakies szaraniny wdawali
moj adam do agresywnych nie nalezy ale w takich wypadkach potrafi niezle sie wk%$$%$#$
niestety wiele kobiet pozala sobie na takie zaczepki. szybkie numerki w toalcie itd
i pewnie licza ze trafia na taka łatwa
gnoje... wrrrr

no ale niewazne
najwazniejsze ze dobrze sie bawilas a ta meska szmata dstala za swoje hehe

aaa lelek juz dobrze
tzn ostatnio spal spokojnie hmm zobaczymy jak dlugo

zalaczam fotki i dobranoc

oto dzisiejsze spotkanie Maji i Lelka
Obrazek

tutaj jakies 2 tyg temu na ogrodzie z Maja-rowiesniczka hihi
Obrazek

Obrazek

z tata
Obrazek
buzia z piachu hihi
Obrazek

bawie sie
Obrazek

polska - niemcy
Obrazek
Obrazek

i jeszcze zalegle ze spotkania mam forumowych w uk u mnie w domu hihi

Obrazek
dwa szalone rozrabiaki
lelek i szymek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

lelus z davidkiem
Obrazek

z szymkiem
Obrazek
lelus wita gosci
Obrazek
cala ekipa
Obrazek
a moze po drinku?
Obrazek
jedyna mala kobietka w towarzystwie
Obrazek

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 cze 2008, 08:52

Z OKAZJI ROCZKU WIKUNI STAWIAMY Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

[ Dodano: 2008-06-23, 08:53 ]
ALEKSANDROWICZ Super ze imprezka udana fajowa z Was rodzinka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

MADZIORKA LELUS jak zwykle czadowy przystojniak,a kibic superowy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 cze 2008, 11:30

Brrr ale bedzie ulewa! Zaraz klade Misia spac.. Umyje wlosy i przyjde dowas poklikac.Musze sie "wygadac" troszke. :-*

Aleksandrowicz
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

23 cze 2008, 11:37

dla Wiki :ico_prezent:
Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Wiktorii z okazji ukończenia 1wszego roczku!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wiki życzymy Ci dużo dużo zdrówka, zabaw wspaniałych, uśmiechów, żeby każdy następny roczek był dla Ciebie beztroski i pełen radości!!!!!!!!!!!!!buziaki od poznaniaków :ico_buziaczki_big:

Katka
Wodzu
Wodzu

23 cze 2008, 11:37

[center]Kochana Wiktorciu

Obrazek

Życzę Ci również samych beztroskich chwil w dzieciństwie, dużo szczęścia i równie cudownego kolejnego roku życia :ico_haha_02:

Do zobaczenia jutro :ico_haha_02:
Mały prezencik dla Ciebie juz przygotowany :ico_brawa_01: [/center]

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”