Ja też przemiło spędziłam weekend byłąm na ploteczkach Stargardzie w sobotę a niedzielę spędziłam z mamą nad morzem. Naspacerowałam się ze wszystkie czasy
Dziś byłam u ginka. U nas wszystko ok. Sprawdził podwozie i tam tez ok. Przedłużyłam zwolnienie i dostałam pozwolenie na urlopowy wyjazd. Wyjeżdżamy zqa tydzień Nie mogę się doczekać.
Dziś dzień Taty, Kupiłam M prezencik: jego ulubione słodycze i maleńkie białe buciczki ale się ucieszył W środe jedziemy na 4D więc dzis gin juz nie robił usg.
Motylek22, ty chudziaku. Kto to widział, żeby być takim chudziakiem hihihihi, gratuluję zakupów. Ja też czekam z niecierpliwością na przesyłkę.
osita, - gdzie ty masz tam brzuszek? Ty w ciąży jesteś czy tylko tak z sympatii do nas piszesz Nastep[ny chudziak. Pieknie wyglądasz :)
#ania#, - czekmay na nową fryzurę. A może dziś źle spałaś, dlatego Cię kręgosłup boli. Jesteś pewna że to od ciąży? Ja tam jeszcze nic nie odczuwam.
domidj, - ja mam taką bladzieńką i to do połowy pępka tą kreseczkę. Pojawiła się około 17 tygodnia i jak narazie wcale się nie zmienia. Ale z tego co wiem, nie każda ma taką kreseczkę.
I kupiłam dziś sliczne japoneczki do biegania na płaskiej podeszwie :) Wszystko inne mam na obcasach.
Buziaki