Cześć dziewczyny
Dawno mnie nie było..., ale ostatnimi czasy u mnie straszny kołowrotek i nie mam kompletnie czasu, żeby zaglądnąć na TT

. U nas wszystko po staremu, Krystiano nie umnie siedzieć na tyłku nawet 5 minut, wszędzie go pełno, wszystko chce dotknąć, a rezultat tego taki że cały dzień muszę chodzić za nim krok w krok, żeby sobie krzywdy nie zrobił

Pogoda u nas fajna, na szczęście burz nie ma tak, że korzystamy i większość dnia spędzamy na polu. Wczoraj kupiliśmy dzieciakom basen więc teraz całe dnie w wodzie pewnie spędzać będziemy. W sobote byliśmy na weselichu u naszej przyjaciółki, super było, wytańczyliśmy się na maksa

Jak będę miała więcej czasu to wkleję fotki jakieś aktualne.
MORDKA - dobrze, że Kini nic się nie stało ucałuj ją od ciotek z TT i gratuluję nowego członka rodziny
KOLKA - zdjęcia z nad wody super
MRÓWECZKA - brzusiolek ekstra, a Eryczek jak z reklamy
CARO - mam nadzieję, że u ciebie już lepiej ze zdrówkiem Buziaki w brzucholek i dla Oskarka również. Na szczęście u nas nie było burzy.
DELICJA - jak prośby nie działają to krzyknij na męża, niech wie że Oleńka nie jest tylko twoim dzieckiem i też ma wobec niej pewne obowiązki. Panowie w większości mojego męża też w to wliczam najchętniej po powrocie z pracy zasiedliby w fotelu i TV oglądali

ech te chłopy
AGI - to widzę, że się narzeczeni dobrali hehe

obydwoje rozrabiają ile wlezie
HEKTORKA - Kamilek przystojniak niezły suppperr
KASIK - miłego pobytu w PL, a Vikusia śliczna dziewuszka
KATRIN - przygoda na polu z truskawkami fajna, mama się zmęczyła troszkę, ale Antosiek na pewno świetnie się bawił
KAMELEK - pozdrowionka i uściski dla was
No i tyle pamiętam dziewczyny, zmykam muszę prania powiesić i poodkurzać. Nie wiem kiedy zaglądnę, ale serduchem i myślami jestem z wami, trzymajcie się ... papa