Ja już po pracy, byłam tylko na chwilę, zawiozłam zwolnienie i taki tam. Muszę do piątku jeszcze tylko jakieś sprawozdanie napisać i wysłąć dla szefuncia
Właśnie pochłonęłam obiadek. Pycha. Zrobiłam chlebek pita z warzywami i kurczaczkiem al'a kebeb. zjadłam dwa
Mój apetyt mnie przeraża ostatnio
Ale i tam w ciągu miesiąca utyłam 1kg
Teraz już chyba będzie gorzej
Wczoraj zjadłam ze trzy porcje spaghetti z sosem czosnkowym i ziołami i parmezanem
Ale co tam. Schudłam raz to schudnę i drugi raz.
Powoli szykuję się do wyjazdu na urlop, piorę i takie tam. Jestem taka szczęśliwa że wyjeżdżamy. Tylko kotek sam w domu się zapłacze
Pati85, -
fajnie że wszystko masz już. Ja praktycznie jeszcze nic nie mam. Rozglądam się ale do listopada jeszcze dużo czasu. Za dwa tygodnie jadę do Berlina na pchli targ to mam nadzieję ze się obkupię troszkę
.
Motylek22, - super że posciel piekna, zapodaj link to może zmałpuję :) I gratuluję udanych licytacji
Co do kosztów 4D to faktycznie sa duze. I pozwalają na dokładną ocenę stanu zdrowia maluszka i moze w koncu płec poznam. Ale ja od dłuższego czasu specjalnie odkładałam pieniązki na te rzeczy a jeszcze pare groszy wpadnie ze zwolnienia i za kurs. nie będzie tak źle, dziewczyny, nosy do góry.