jagna30 brzuszek fajny, w sumie mam podobny:)
dzis bylam u endokrynologa i zmniejszyla mi dawke leku na 125...wyniki juz tarczycy mam w normie
juz w piatek do ginekologa i zobaczymy jak tam sie dzidzia rozwija i przybiera na wadze..
pozdro
pogratuluj raz jeszcze Beacie W..., śliczny maluszek, a jakie wloski ma....:))))bylam dzis u beatkiw w szpitalu.Piotrus jest bosski!!!
Beataka czuje sie b dobrze super sie rusza itd,mowi ze porod byl spoooko malenki grzecznie spi a mamusia..czyta sobie gazetki
hymmm..ja wlasnie nie wiem czy moge isc na fotel dentystyczny, to w sumie koncowka ciazy, ale boli juz 4 dzien i nie daje rady, moze mi chociaz go zatruje??, ja nie wiem co poradzic na bol zeba, sama oklady robilam sobie i plukalam..., spytam sie dzis jak mnie przyjmie to napisze napewno co doradzila..trzymaj sie i nie daj sie bolowi, okropnosc bol zeba ze to w ciazy musi sie nam jeszcze przytrafiacdelfi1, chyba jakas pogoda na zęby bo mnie druga noc bolał, wredny jakis.
a ja do dentysty nie pójde bo dla mnie to taki stres że bym tam chyba na fotelu urodziła jeszcze zanim by mi cokolwiek robic dentystka zaczęla. oby przeszlo
zastanawiam się jaki sposób jest na bolacego zeba póki co płukałam rumiankiem z rana żeby mi sie zapalenie jakieś nie zrobiło, ale czy to cos daje to watpie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość