O rety no to zaczęły się dziewczyny sypać
Gratulki dla Beatki
Daaawno mnie nie było
Od tygodnia jestem już na zwolnieniu, chciałam wyczekać do zakońćzenia uroczystego roku przedszkolnego i już sobie poszłam na L4 tym bardziej, ze chciano abym urlop wypoczynkowy zaczęła a szczerze mówiąć żal mi korzystać z niego jak moge na niego iść po macierzyńskim i jest to dla mnie bardziej opłacalne
U mnie ok, chociaż w poniedziałek miałam mega zgagę i okropnie sie z tym czułam do tego mdłości okropne jak nigdy ale juz na szczescie przeszło- rewelacją okazały sie tabletki rennie czerwone także dla kobiet w ciąży- polecamgdyby Was meczyła zgaga.
Ropzstępów na razie brak ( w końcu popękałam cała za pierwszym razem to może już starczy), ważę jak słonica bo brakuje mi już kilku kilosków do okrągłej sumki (tak, tak ) ale idzie mi wsio w brzuszek . Z tyłu,nogi i boki mam normalne jak zawsze- mam nadzieje ze ja tak dużo mam wód płodowych bo Sławuś ważył 4440 a więc nie przyjmuję do wiadomości ze drugi maluchmoże być większe
Poza tym ok. Obiecuję pojawiać się częściej. Trzymam kciukasy za wszystkie wakacyjne Ciężaróweczki.