Madzia, już się poprawiam Kochane mamuśki, z okazji awansu stawiam
A co do tego układania prania, to też się wkurzyłam na maksa Ale pod tym względem już jest ok, bo zwróciłam jej uwagę
[ Dodano: 2008-06-26, 22:08 ]
Dziękujemy Madziu Krzyś na pączątku był przerażony tym kasowniczkiem,ale teraz baaaardzo mu się podoba hehe- będzie znak rozpoznawczy Helenki, o ile ząbki się nie "zejdą"
Witam z u nas nocka okropna Wiki ma katar co chwile sie budzila echhhhhhhhhhhh
Dziekuje za slowa pociechy jestescie kochane!!
ANIU gratuluje awansu a co najwazniejsze ruchow dzidzi (zazdroszcze),a Heleneczka piekna blondynka ,poprostu cudo!!!
A co do opiekunki to jakas swirnieta
[ Dodano: 2008-06-27, 08:48 ]
MADZIU super fotka w podpisie
witam Aniu super że dzidziuś już kopie i trzymam kciuki za siusiorka No i gratulujeawansu
A co do opiekunki nie przejmuj się nią jeszcze troszkę a sama będziesz w domciu
Frydz dziewczyny mają racje nie ma sensu martwic sie na zapas.Moja Wiki też katarek a Klaudia pokaszluje ale podaje echinacee i widzę poprawę u Klaudii.
Ja w domu syf kiła i mogiła więc jak tylko Wiki zaśnie biorę się za pożądki , no bo pakowac już muszę nas zacząc ,jutro do pracy a w niedzielę świętujemy, a w poniedziałek
ALE PUSTKI
Bylam dzis na targu kupilam sobie rybaczki ,nie moge sie dodzwonic do ortopedy dzieciecego w Katowicach,non stop zajete dodzwonilam sie do Chorzowa to termin na polowe wrzesnia ,musze cos szukac prywatnie bo masakra te terminy
Frydza faktycznie terminy dosc odlegle moze lepiej prywatnie
My dzisiaj intesywny dzionek spedzilismy od 13 na miescie bylismy u mojej siostry na kawce i plotkach hehe i zleaclo teraz Marcinek wykapany oglada sobie tv i chyba zaraz padnie i wieczor z glowy
Udalo mi sie sprzedac na allegro Marcinka nie ktore rzeczy juz zarobilam 73 zl w zamian cos Marcinkowi kupie a co
A ja bylam dzisiaj tez w sklepie bo poszukuje jensowej kurtki ale wygladajacej jak marynarka i nie ma
magda26, to superowy dzionek mialas i powodzenia w poszukiwaniu kurteczki
Pisalam wlasnie z ta Ewunia co sie z nia spotkalam ostatnio i sie okazalo ze jej mama pracuje w tym szpitalu co przyjmuje ten ortopeda dzieciecy i moze da sie cos zalatwic wczesniej oby oby