kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

27 cze 2008, 06:48

hej, z samego rańca kilka zdjęć :-D
Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

27 cze 2008, 08:20

hello ,witam sie i ja...
Kate,sliczny Mati i chyba juz sie odwazyl chodzic co?bo ostatnio jeszcze chyba pisalas ze sam nie chce,ale super narzeczony :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D
Ewcik,nocka chyba nieciekawa u Ciebie...hmmm....u nas zawsze tak jest ze jak juz tak drastycznie zeby daja o sobie znac to niedlugo są juz na wierzchu....oby i u Was szybko poszlo!!!
my tez juz na nogach a nocka taka se,Maya obudzila mnie 2 razy i nie wiem po co :ico_noniewiem: ....za drugim razem dostala cyca ...no ale o 6.30 juz pobudka i trzeba bylo wstawac :ico_zly:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2008, 08:47

dzien doberek...

ja dzisiaj mam free day wiec czas spedze z Kiniulką :)

jutro egzaminy...

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

27 cze 2008, 08:51

dopiero teraz zasnęła. Wyprałam jej królika i spi teraz z mokrym. Mam nadzieję ze pozostałe zęby wyjdą szybko bo jeszcze dwie takie nocki i zejdę z tego świata.

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2008, 08:57

Ewcik, trzymaj sie - bedzie dobrze :)

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2008, 08:58

witam

a u nas normalka - pobudka cos koło 6:30 :ico_noniewiem:
Mila szaleje, biega po wszystkich pokojach, jakbyscie widziały jak ona wchodziw w zakrety to byscie padły :ico_haha_01:

ewcik wspołczuje takiej nocki, jednak jak Mila zabkuje to choc czesciej sie wybudza udaje mi sie pospac dłuzej..
ja jak widze ze Mila "nienormalnie" placze to wnioskuje ze ja boli i daje Panadol dla dzieci, w aptece farmaceutka powiedziała ze ma słabsze dzialanie np do ibufenu, wiec daje słabszy, a jak ma goraczke to daje czopek :ico_noniewiem:

glizdunia zazdroszcze takie obiadku przygotowanego przez meza..moj tez chetnie gotuje, ale cos ostatnio nie ma okazji sie wykazac :(

kate a gdzie reszta zdjec??na tym jednym widze ze Mati ma takie dłuuuuuugie włoski!!! :-)

[ Dodano: 2008-06-27, 08:59 ]
ewcik a ile tych zabkow w koncu Ala ma??

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2008, 09:26

Witam się i ja.

Ewcik to fajnie - zobaczymy się w niedzielę, ale kurcze dobrze by było, gdybyście byli tak do 15 bo później chcemy jechać do moich rodziców.

Wiktor też coś źle sypia w nocy i też obstawiam zęby bo w miejscach 4 ma taaaaaakie bulwy, że szok :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 cze 2008, 09:39

kamizela, z racji, że nasze chłopaki podobne, Ewcik, a z racji że Karol to nażeczony Ali, to towarzyszy Wam w ząbkowaniu, u nas też dziąsła spuchnięte pod czwórkami bardzo i dziś kiepska nocka, nawet tatuś przytulał dziś w nocy, bo ciężko mu się spało.

U nas dziś znowu skwar, a ja muszę w końcu przyszykować Kacpra trochę na te kolonie, w niedziele już wyjeżdżad :ico_placzek:

kate_k82, miałobyć kilka fotek, prosimy, bo tak z daleka to słabo naszego ślicznego Mateuszka widać.

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

27 cze 2008, 11:00

ladybird23, ala nadal dwuzębna.....
Sikorka, my też na zmianę z Mariuszem czuwamy przy Ali, Ala przesyła Obrazek dla Karolka

kamizela, ok. Z Bolesławca to nie jest tak daleko, więc nie będzie problemu. Zgadamy się jeszcze w sobotę co do dokładnej godziny i jakiegoś adresu na który mamy sie kierować

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2008, 11:05

a ja wlasnie polozylam marude i musze sie zabrac za nauke bo jutro ciezki egz a ja nic a nic
nie mam glowy nic mi do niej nie wchodzi

no i dzisiaj przychodzi moj new kostium
zamowilam z intymnej poniewaz w sklepach puchy straszne
oczywiscie w moim rozmiarze bo w typowym B polki sie uginają

zawsze jak mam isc sobie kupic cos co sie zakłada na cycki to chora jestem

ewcik współczuje ale niestety kazda musi to przejsc

ja daje ibuprom bo on ma równiez działanie przeciwzapalne
ale w syropie bo po czopkach to zaraz mam kupe i nie wiem czy sie wchlonelo czy nie
na szczescie ostatnio nie ma potrzeby chociaz ta dolna dwojka moglaby sie pokazac bo smiesznie mala wyglada z trzema zebami

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”