Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!

27 cze 2008, 18:55

no hejki
jagodka24, też bym się :ico_zly: bo fajny ten kostium bardzo!
a co do aparatu, przepraszam, że tak późno odpowiadam ale ja tu tak wpadam co jakiś czas :ico_oczko: mój R mówi: "fajny sie wydaje ma duzy wyswietlacz, chyba ok, panasoniki te nowe robią fajne zdjecia, czysciutkie i ładnie wyglądaja,
mysle ze mozna brac"
co do rozwoju Jagodki małej to pamiętaj, że ona najmłodsza w tym gronie :)
moja też mama nie mówi :(
sama chodzi od bardzo niedawna... więc dobrze będzie !!!

co do dzisiejszej nocy to my mieliśmy jakąś masakrę - Iga się budziła co chwila z wrzaskiem, nie pomógł panadol... ale widzę że nie tylko my się męczyliśmy - może więc to też pogoda na nasze maluchy tak wpłynęła??
ale tak płakała strasznie że już nie wiedziałam co mam robic ... czy lekarza wzywać czy co... no i nic nie mówię jaka przytomna do pracy pojechałam :ico_noniewiem:

GLIZDUNIA, my też mamy 8 ząbków od dłuższego czasu, a co do rogówki to też mi się marzy ale kasy chwolowo brak :/
z duchami itp. styczności nie miałam więc trudno mi się wypowiadać...

a teraz moje dziecko ryczy w niebogłosy bo ją z kuchni wyprowadziłam rety ja już nie mam siły do niej czasami....................

[ Dodano: 2008-06-27, 20:27 ]
ojej a co tu tak pusto?
moja Iga najpierw mi zasnęła jak szykowałam dla niej kąpiel a teraz nie chce spać... :ico_zly:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

27 cze 2008, 20:42

jestem jestem...byli znajomi z mieciac starszym chlopczykiem od Mayi,ostatnio tak Maya szalala jak Kacper jej nie dal jakiejs zabawki ale dzis bylo lepiej,tylko raz z takim placzem uciekala z pozytywka ktora sie nie bawi,nie dosc ze ciezka to jeszcze nieporeczna a ta w nerwach do kuchni ja zaszarpala zeby Kacper sie nie bawil :ico_puknij: .....mam kilka zdjec wiec pokaze...wogole to Maya znow sie caowala :ico_wstydzioch: ....ja nie wiem czemu ona tak chlopcow caluje chetnie :ico_noniewiem: ...dziewczynek nie o dziwo :ico_noniewiem: ....

Anza,wspolczuje nocki...mysle ze pogoda ma tez duzy wplyw na dzieciaki jak i na nas samych...i jeszcze zeby moze albo zly sen jakis :ico_noniewiem:
Jagodka,no wkurzyc sie mozna... :ico_zly: zwroc jak najszybciej !!!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2008-06-27, 20:45 ]
Obrazek

Awatar użytkownika
anza

27 cze 2008, 21:04

no widzę, że imprezka się udała :-D :ico_brawa_01: a na tym pierwszym zdjęciu to Maycia jak cukiereczek... mniam :ico_oczko: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-06-27, 21:11 ]
aaaaaaaaaaaaaa
zapomniałam Wam napisać że wczoraj byłam na ślubie ....... mojego taty :-D
hihihi
no i stwierdzam, że uroczystość ślubu cywilnego jest zaskakująco krótka :ico_haha_01:

a jutro znowu na ślub tym razem mojej kuzynki/sistry ciotecznej :-)

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2008, 21:16

glizdunia m-c starszy a wyglada przynajmniej na 3 m-ce starszego :ico_noniewiem:
Mila sie wszystkim jakos na razie dzieli, nawet chrupka z buzi ost wyciagneła i dała kolezance zza płota :-D

anza to Iga nie jest jedyna co płacze jak sie ja wyprowadza z kuchni..Mila dzis sie np obraziła na mnie i chyba z pół godz biadoliła, na szczescie A przyszedł bo bym ja chyba rozniosła :ico_wstydzioch:

a mnie strasznie przeraza jak Milka obudzi sie w takim przerazliwym płaczem jakby sie czegos wystraszyła :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-06-27, 21:18 ]
anza to gratulacje dla taty!! :ico_brawa_01: a podoba ci sie macocha??mozna tak wogole powiedziec?

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2008, 21:42

anza gratulacje dla taty :ico_haha_01:

Glizdunia a ten chłopczyk to robił cacy Mai czy ciągał za włosy jak mój Wiktor ? :ico_oczko: Dziś byłam z nim u koleżanki, która ma córkę ze stycznia i też, najpierw się do niej tulił, a potem ciach - za włosy. Nosz ręce mi opadają :ico_olaboga:

I w ogóle coś ostatnio przestawił się z wieczornym zasypianiem - po trudach usypia dopiero o 21.30 :ico_olaboga:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2008, 21:53

Mila tez sie wyrywa do dzieci, pokazuje palcami co gdzie dziecko ma, dotyka, czasem pociagnie, a te starsze dzieci to przerazone, co ona od nich chce, a ona :-D szczerzy sie :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

27 cze 2008, 22:59

hello z wieczora...ogladalam sex w wielkim m....i fajny dosyc-z serii tych co lubie :-D

Lady,wyglada na starszego i od urodzenia tak wygladal bo mial zawsze burze wlosow...
a z dzieleniem jedzenia to inna sprawa,Maya tez kazdego dzieli i oddala by wszystko ale nie zabawki :ico_nienie: ....jakos tak sobie wymyslila i nie potrafimy tego zmienic :ico_noniewiem:
Anza,super!!!grayulacje dla taty w takim razie!!!ja kiedys bylam jako dziecko na slubie mamy ale malo co pamietam :ico_noniewiem: ...no moze szampana mi dali skosztowac :ico_oczko: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
anza

27 cze 2008, 23:10

dzięki za gratulacje :ico_sorki:
co do nazewnictwa to ja do żony taty mówię po imieniu i tak też o niej myślę, heheh ja i dzieci Ireny jestesmy już dorośli więc trudno tu mówić o byciu macochą czy ojczymem :ico_haha_01: lub rodzeństwem przybranym :ico_szoking: :ico_noniewiem:
ale w sumie to jak by się ktoś uparł to tak jest..... :ico_oczko:

a wiecie ,że Iga nie miała jeszcze takich bliskich kontaktów z innym dzieckiem, no tylko z 2miesięcznym, ale to ją trzymałam z dala żeby krzywdy nie zrobiła... ale jak widzi dzieci na ulicy to się przygląda - tylko raz jak jedna dziewczynka za szybko podeszła i złapała za wózek ręką to się mi dziecko rozpłakało :ico_haha_01:
my nie mamy za dużo dzieci wśród rodziny i znajomych a na plac zabaw nie chadzamy, bo te co są niedaleko to jakieś takie zatłoczone i syfiaste :ico_nienie:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 cze 2008, 06:58

witam porannie w sobote

przeczytalam, ale lece ukladac wlosy i do szkoly... egzaminy :ico_zly:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 cze 2008, 08:08

Witam się i ja :ico_haha_01: