Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2008, 21:02

czesc babeczki stesknilam sie ale nie mam czasu z wami pogadac a tymbardziej poczytac
nadrobie jak wroce
bo poczytalam tylko na szybko
ale wybaczcie ze nie odpowiem

a w PL normalnie mega wczasy
pogoda boska
tzn lato
a nie jakas anglia wrrrr
codziennie grzeje . cudnie i tyle
wiec w plenerze bywamy
zakupki zaltawiania i td
dzialka hihi
a wieczory w pubie./.. luz
wczoraj przesadzilam z browcami hihi
a dzis kumple wpadli i whiskacz sie leje
wiec spadam do reszty
bo jutro rano jedziemy do łodzi
na weselicho

trzymajcie sie cieplo
mam nadzieje ze u was wszystkich ok
buziaki wielkie
aaa
lelek dzis zaliczyl pierwsze fryzjerskie strzyzenie,
normalnie wyglada cudnie
taki maly slodziachny prawdziwy chlopczyk Laughing

papa

edyta29
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

28 cze 2008, 08:49

Witam a my wczoraj zaszaleliśmy, kupiliśmy sobie aparat Fujifilm finepix s5800
apart jest już przejściówką ja uważam je jesteśmy za ciemni jak na taki aparat, czabędzie się trochę podszkolic :-)
Madziorka no to udanej zabawy do białego rana :ico_haha_01:
Frydza jedziemy do Studziennej to jest 10km.od Polanicy Zdroju :ico_oczko: Chce jeszcze mężusia namówic na wypad do Wrocławia ale zobaczymy .

Dziś muszę iśc do pracy a nie chce mi się może dlatego że wiem że to ostatni raz przed urlopem hi hi .Tydzień bez tt niewiem jak ja to zniosę przymusowy odwyk :-) ale fajny .

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 cze 2008, 08:57

witam z :ico_kawa: u nas nocka tragiczna wiki meczy ten katar :ico_olaboga: :ico_placzek:

MADZIORKA witaj w PL :-D super ze pogoda dopisuje i szalejecie na maksa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

EDYTKO gratuluje zakupu aparatu :-D i milego wypoczynku,bede tesknic!!!

edyta29
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

29 cze 2008, 07:50

Witam Wiktorka ma dziś pierwsze urodzinki z tej okazji
Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

29 cze 2008, 07:58

Sto lat Sto lat :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2008, 10:13

DLA WIKUNI
Obrazek

Awatar użytkownika
Alineczq

29 cze 2008, 11:18

Czesc laski!
Matko tak mi czas ucieka, normalnie nie wiem gdzie... Obudziłam się, zmieniłam pieluchę, wypiłam kawę, dałam małej jeść i juz jest wieczór ...masakra... Tez tak macie?

Najserdeczniejsze zyczonka świętującym bąblom :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Aniu gratuluję awansu!!!! No ładnie :ico_oczko:

Zdjęcia piękne. Aga super spotkanko :ico_brawa_01:
Kamilko, fotka w podpisie re-we-la-cja :ico_szoking: jak to zrobiliście?
Aniu Heleneczka jest sodziutka i urocza. W umywalce jest bombowa poprostu :ico_brawa_01:

My powoli zbieramy się nad morze, juz się nie mogę doczekać. Dziunia będzie szaleć w piasku :ico_brawa_01: Jak myślicie mozna ją w morzu trochę pomoczyć w cieplejszy dzień/?

Aha i miałąm zapytać o te urodzinkowe zwyczaje. Wiem , ze jest wyciąganie pomiędzy kieliszkiem, rózańcem i pieniązkiem. Są jakieś jeszcze? Fajne takie zabawy są :-D

[ Dodano: 2008-06-29, 11:23 ]
Wasze dzieciaki tez mają takie ataki?? Ja pekam ze śmiechu razem z małą :-D :-D :-D :-D Czasem zupełnie głupie ruchy potrafią rozśmieszyć ją do granic wytrzymałości :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
http://www.youtube.com/watch?v=2XhwhM2Wmns

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2008, 12:02

Alineczq, super Waneska ,Wiki ma dokladnie takie same napady hihihi :-D ,a co do morza to zazdroszcze,i pewnie ze mozesz niunie pomoczyc!!
a co do tych zwyczajow ,to ja wlasnie znalam ten z kieliszkiem,rozancem i pieniazki,innego nie znam :ico_noniewiem:

JA dzis jade do Arusia na urodzinki :ico_oczko: mezulek chory zostaje z Wiki,oboje maja masakryczny katar :ico_olaboga: ,juto ide z niunia do lekarza bo nic jej nie przechodzi,biedne dziecko!!

[ Dodano: 2008-06-29, 12:05 ]
Mezulek od jutra ma urlop i nonono blada,auto dalej w naprawie :ico_olaboga: masakra,oby szybko zrobilil i bysmy pojechali choc na pare dni na wies echhhhhhhh!!!!

edyta29
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

29 cze 2008, 15:48

Witam ja korzystam z chwili spokoju (Wiki śpi) i wpadłam się porzegnac.
Frydza mam nadzieję że autko szybko naprawią , a co się stało? bo chyba jakoś długo wam go trzymią? , a ja właśnie włożyłam do aparatu naszą kartę SD i co , okazało się że jadnak parę fotek zrobił grat jeden pare ale jest :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: chcieliśmy dac Klaudi stary ale dziś nawet się już nie chciał otworzyc , ciekawa jestem co tam się mogło stac, chciałam go dac do naprawy zobaczyc co się zepsuło ale mąż stwierdził że to nie ma sęsu

Awatar użytkownika
magda26

29 cze 2008, 17:55

Witam

Alniko Wanka super smieszka ....Marcinek tez tak ma czasami :):

Frydza zycze szybkiej naprawy auta :): i wio na wies :ico_oczko:

My dzisiaj jak wyszlismy o 10 rano wrocilismy o 16.00 ufff zaliczylismy plaze i obiad las i piwko Marcinek plac zabaw ech bylo tego ;p

KIlka zdjec z dzisiaj

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2008-06-29, 17:57 ]
Po za tym z Marcinekim urwanie glowy ....wszedzie wchodzi .... :ico_olaboga: wszystko bierze przewraca ech :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”