Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 cze 2008, 20:45

Cześć! Weekendzik czas zacząć :ico_brawa_01: Mam ochotę na pizzę, wybijcie mi to z głowy :ico_nienie: O tej porze :ico_olaboga:

Zuzia w łóżiu. A ja ostatnio jakoś późno chodzę spać i wstaję w sumie przed 7. No i uświadomiłam sobie,że już ponad 9 miesięcy nie było mi dane spać do 9.

gosiaperelka, śliczniusio Lenka wygląda w baseniku! Muszę i ja sie zmobilizować i dać się jej potaplać :-)

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

27 cze 2008, 20:59

Dziewczynki.. ja sie pakuje ale jeszcze nie wiem czy pojade bo Mała nadal gorączkuje moze to z zębów.. no nie wiem ale w każdym razie znikam bo Mała nie śpi jeszcze. TRZYMAJCIE SIE!!

eSKa
4000 - letni staruszek

27 cze 2008, 21:05

wlasnie tam dzwonilam i powiedzieli ze dzisiaj zaplaca..noo brak slow
a teraz to dokladnie czytam i okazuje sie ze musze im odeslac podpisana umowe i potwierdzenie znizek
Eve twoje posty normalnie mobilizują mnie do zrobienia czegoś w kierunku nauki języka :ico_sorki: niby coś tam umie ale gdyby przyszło mi coś powiedziec to chyba z godzine musiałabym myśleć jak to ując w słowa :ico_placzek: A ty to widze śmigasz engliszem jak sie patrzy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A ja ostatnio jakoś późno chodzę spać i wstaję w sumie przed 7. No i uświadomiłam sobie,że już ponad 9 miesięcy nie było mi dane spać do 9.
Ja też od jakiegoś czasu kładę sie dopiero koło 23.00 czasem później. A jeśli chodzi o wstawanie to ostatnio wspominaliśmy z mężem czasy przedOlkowe i sobotnie spanie do 10.00 :ico_oczko: I żebyscie czsem nie myslały ze teraz narzekamy, oczywiscie zdarza się pomarzyć o dłuższym spaniu ale te nasze brzdące dają tyle radości że to lepsze niż spanie :-D :-D

A ja się wkurzam bo od czasu jak zaczeły sie te cholerne mecze moj mąż wlewa w siebie po 3 piwa co wieczór :ico_zly: a brzuch z dnia na dzien większy i nie pomaga tłumaczenie że sobie szkodzi, on ma na to jedną odpowiedź: filtruje nerki :ico_puknij: :ico_puknij: chyba przestane się do niego odzywać :ico_zly:
( a tak nawiasem mówiąc to okres mi się chyba zbliża dlatego tak mi wszystko przeszkadza :-D )

[ Dodano: 2008-06-27, 21:08 ]
Justyna wolałabym Cie na tt ale trzymam kciuki żeby temp Marcelince spadła i żebyście obie pojechały do Wiednia, bo nie ma to jak rodzinka w komplecie.
A na ile macie jechać ??

[ Dodano: 2008-06-27, 21:19 ]
mogę wam wkleic kilka fotek??

Olek na nocniku
Obrazek

Obrazek

a to z parku miniatur
Obrazek

Obrazek

[ Dodano: 2008-06-27, 22:19 ]
chyba zmykam spać, tak więc do jutra dziewczynki

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

27 cze 2008, 22:34

A ty to widze śmigasz engliszem jak sie patrzy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no nie przesadzaj, powiem tak z powiedzeniem nie mam problemu gorzej zeby ich zrozumiec bo oni tu zapieprzaja swoja gwara i ciezko mi niekiedy,czasem sie domysle a czasem po prostu cos tam zrozumie a reszte pokojarze i jakos daje rade, no ale najwiekszy problem w rozmowach przez tel. no musze w koncu sie w tym polapac ale dzisiaj nawet nie bylo najgorzej jak dzwonilam :-D

eska foty z nocnikiem rozbrajajace..hihi najlepsze to na golaska :-D
ciekawe co by moj syncio powiedzial gdybym go na takim tronie usadzila...hmmm
trzeba zakupic i sprawdzic

gosiaperelka, no pomyslowy masz ten jadlospis dla Lenki, ja tez staram sie dawac Szymonowi nowe produkty, ostatnio jadl truskawki ale wiadomo to nie to samo co z przydomowego krzaczka :ico_nienie: reszte zjadla mamusia hehe
aaa no i moj syn codziennie musi zjesc chleba z maslem bo normalnie jak ja jem sniadanie to on nie moze tylko patrzec on tez musi jesc :ico_olaboga:

no i nowe nasze postepy to takie ze juz nie usypiam go w wozku tylko klade sie z nim na lozku, troszke go posmyram po wloskach on sie powierci i zasypia :ico_brawa_01:

dzisiaj bylismy w parku
zaraz wkleje foty

[ Dodano: 2008-06-27, 22:37 ]
sam na laweczce
Obrazek

siedzenie w wozku jest nudne
Obrazek

z mamusia
Obrazek

ogladam kaczke
Obrazek

mama pusc!!!!
Obrazek

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

27 cze 2008, 22:40

Hej,hej.
Mój Kacperek dziś tez miał stan podgorączkowy,37,5 i taki marudny,zjadł tylko łącznie 240 ml mleczka,kilka łyżeczek zupki i danonka,nic więcej nie chciał,no nie wiem czy to ząbki czy to szczepionka dalej tak działa :ico_olaboga: w nocy co pół godzinki,godzina pobudka i w dzień tez za wiele nie pospał.Mam nadzieję że mu szybko minie.

Gosia Lenka śliczna w tym baseniku i ze spineczkami :-D
Eska a Oluś tak słodko wyszedł na tym pierwszym zdjęciu :-D A ty masz super bluzeczkę na tym ostatnim przy wózku :ico_brawa_01:
Eve a to Szymon rozbójnik,hehe,trzymam za was kciuki żeby Twój mężuś znalazł pracę no i ty też :-D

Majandra a może kleik kukurydziany albo ryżowy zamiast kaszki :ico_noniewiem: albo więcej soczków jabłkowych albo nektaru z brzoskwini albo śliwki z hippa,powinno pomóc.

Justyna podobno przy trzydniówce to jest wysoka gorączka więc może to od ząbków albo jak pisałaś że nie chce jeść to może gardełko ma chore ale raczej to będą ząbki,tak czuję :-D

Kocura a co tam,zamawiaj pizze :-D potem możesz ją spalić razem z mężulem,hehe :-D

Ja zmykam już spać bo niewyspana jestem przez te pobudki,dobranoc dziewczynki.

eSKa
4000 - letni staruszek

27 cze 2008, 22:42

no i moj syn codziennie musi zjesc chleba z maslem bo normalnie jak ja jem sniadanie to on nie moze tylko patrzec on tez musi jesc
u nas jest tak nie tylkko przy sniadaniu ale przy obiedzie też, i czasem aż nerwy mnie biorą :-D bo wracam z pracy głodna, szybko pichce jakis obiad, siadamy do stołu i zamiast jesc , musze karmić mojego głodomorka :ico_oczko: Oczywiscie nie wszystko dostaje ale np ziemniaczka z buraczkami itp

a miałam już iśc spać :ico_noniewiem:

Eve wrzucaj szybko te fotki może jescze nie zasnę i zdąże obejrzeć :-D

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

27 cze 2008, 22:44

Eve zdjęcia Szymusia śliczne po prostu i jaki ma fajny kapelusz :-D
A jeszcze zapomniałam napisać,Kacperek chodzi za rączkę i czasem stanie sam bez trzymania i zrobi kilka kroczków :-D

eSKa
4000 - letni staruszek

27 cze 2008, 22:50

Eve wrzucaj szybko te fotki może jescze nie zasnę i zdąże obejrzeć
obejrzałam :ico_brawa_01: szybka jesteś :ico_oczko:
Zdjęcia jak zwykle suuper. Ty z synkiem bomba tylko do ramki włożyć.
Troszke przeraziłam się jak zobacczyłam Szymcia oglądającego kaczke bo Olek to pewnie wylądowałby w tej wodzie razem z kaczką :-D Widać że Szymuś stabilnie juz stoi :ico_brawa_01: Olo jescze nie kapuje że przy staniu trzeba się trzymać bo on niby stoi a nagle się puszcza i leci a potem zdziwko czemu nikt go nie złapał :ico_puknij:
eska foty z nocnikiem rozbrajajace..hihi najlepsze to na golaska
Eska a Oluś tak słodko wyszedł na tym pierwszym zdjęciu A ty masz super bluzeczkę na tym ostatnim przy wózku
Dzięki , dzieki :ico_sorki:

Dobra tyle na dzis, jescze DOBRANOC i juz mnie nie ma,

[ Dodano: 2008-06-27, 22:52 ]
jeszcze tylko brawa dla chłopaków za nowe postępy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ulamisiula
Trzy tysiące lat minęło...

27 cze 2008, 22:58

Olek na nocniku wygląda świetnie :ico_brawa_01:

Gosiu Lenka to mała dama, a jaka śliczniutka, muszę przemysleć drugą ciąże :ico_brawa_01:

My z Miśkiem od wczoraj na scieżce wojennej i zapowiada sie żedzisiejszą noc Misiek spędzi na kanapie.Nie przeprasza-nie spi ze mna.Proste.Zobaczymy jak długo wytrzyma.

Właśnie skończyły sie hity na czasie.Były z Białegostoku więc głupio było nie wiedzieć kto był.Koncert był na drugim końcyu miasta więc tu cicho.

Benek i nowe hobby
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 cze 2008, 07:39

Śliczniutkie zdjęcia! :ico_brawa_01:
Oluś ma super tron! Chyba i ja musze kupić nocniczek dla Zuzi, niech się oswaja.
Szymuś super wstaje w wózku! Zuzia na spacerku to taka zapatrzona w świat, grzecznisia, prawie sie nie odzywa, zawsze wygląda jakby miała spać albo jakby dopiero co wstała (a nie śpi nigdy).
Benio wie co dobre :ico_oczko:
Żeby nie było- nie uległam pokusie, pizzy nie było :-D Ale dziś będzie! Wpada do nas szwagrostwo i będzie w ramach obiadku, a co pójdę na łatwiznę!

Ja to głupia jestem :ico_olaboga: Zuzia obudziła się o 6.45, wstała sobie, a ja bez słowa podeszłam i dałam jej smoczka, położyłam ją. A ona zasnęła jakby był środek nocy i śpi dalej. Tyle, że mnie się odniechciało :ico_puknij: I już sobie włoski umyłam (i umywalkę :-D ).
Miłego dnia!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”