Tak,dokładnie w poniedziałek -30.06.Ten suwaczek jakos dziwnie odlicza-co 2 dni przeskakuje Ale niedługo zmienię
W niedzielę nie idę do pracy,przyjeżdżają teściowie,moja mama i dzieciaki siostry,chrzestni.Nie robię nic wielkiego-obiad,kawka,ciasto i tort
Moja chrześnica(córka siostry) zostaje u nas na tydzień lub 2 -Gabi będzie mić radochę
no to super że gabi będzie miała towarzystwo , to ciebie troszkę odciązy
u mnie w niedzielę też imprezka , bo P ma imienimy , przyjdą teście , będą moi rodzice i nasze rodzeństwo , ale nie planuję żadnych oniadów tylko grila zrobię na wczesną kolację
ha dobry o ile pogoda dopisze , i właśnie niestety nie zbyt ciekawa ta pogoda na grila , aale mam nadzieję ,że jeszcze się wypogodzi w zasadzie to tylo wiatr mógłby się wyciszyć i będzie spoko
[ Dodano: 2008-07-01, 12:36 ] aniulek, dla Gabi wszystkiego dobrego od cioci Wioli i Ali
niech jej uśmiech z twarzyczki nie znika i zdrówka i wogole szczęśliwego dzieciństwa o co z pewnościa mama z tatą sie starają :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
wiolaw, dzięki,jesteś wielka
Ja siedze na wsi ten tydzien więc nie będzie mnie za dużo na tt.Jutro wybieramy się ze szwagierka i teściami na zakupy-po keacje na weselicha.Trzymajcie kciuki żebym wreszcie cos kupiła bo zwariuję
Ciekawe co u Asi ???
hej hej jestem jestem tylko mało czasu mam ale co dzień czytam latam na zastępstwa ile mogę zawsze przed urlopikiem parę groszy wpadnie no a potem mam czas dla Basi bo przedszkole zamknięte w lipcu
przede wszystkim spóźnione życzonka dla Gabi ; zdrówka szczęścia radości i uśmiechu :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
później wpadnę i jeszcze może coś napiszę