a ja bylam kiedys blondynkaEwelina śliczne te foteczki. To już tam jest ta nowa fryzurka? Bardzo ładnaW ogóle jesteś stworzona do czarnych włosków. Nie wyobrażam sobie Ciebie jako blondaska.

pinkoło jej i co plewilas mu ten ogrodek

Nie, powiedziałam Jarkowi, że ja tu do plewienia nie przyjechałam i muszę się dzieckiem zajmować, bo nikt inny się nią nie zajmie, a poza tym, ja nie lubię w ziemi grzebać. Jarek tylko się śmiałpinkoło jej i co plewilas mu ten ogrodek??
no naprawdę jestem ciekawaa ja bylam kiedys blondynka jak znajde jakoms fotke to wam wstawie pokazac
no Karol też ma takie akcje ostatnioUla jedną trochę possała i tak śmiesznie się wykrzywiła.... hehehe
No i dłużej Ula śpi po kaszce?Ja właśnie Uli daję kaszkę
Pustki niesamowite, dziewczyny pewnie poza domamiPinko no straszne pustki nie? Dobrze, że się postawiłaś teściowi. Głupia sytuacja, ale też bym tak zrobiła.
Coś Ty, tak samo jak na cycusiu...hehehe około 4 koniecznie znowu jedzonkoNo i dłużej Ula śpi po kaszce?
Czekam na Jarka, bo zakłada opony do auta, niedziela minęła nam za szybko, ale było fajnie, pogoda śliczna, słonecznie, pojadłyśmy malinek i posiedziałyśmy w ogrodzie między kurkami i małymi kotkamico robice dziwczyny ??jak minela niedziela??
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość