Janiolek, noo, z tymi rozstępami to jeszcze zależy od właściwości skóry kobiety, bo ja to się smarowałam od ujrzenia dwóch kresek i to różnymi rzeczami, nawet po 3 razy dziennie i niestety brzuszek zorany (dosłownie) przez rozstępy!
a te zmiany tam dla mnie aż takie duże też nie są.. w sumie, już po szoku jaki tutaj doznałam chyba nic go nie przebije

na pewno stawiają u Ciebie na naturalny przebieg ciązy, bez leków czy nawet sztucznych witamin - i to mi sie podoba.
Tutaj u mnie w ogóle nie podtrzymują farmakologicznie ciąży przed 13 tygodniem, bo boją się tego, że dzieci będą upośledzone.
perelka25, body sie wkłada tak : kładziesz dziecko na płasko

wkładasz body przez głowę, potem jedna rącza, a potem druga rączka, naciągasz na plecki lekko podnosząc z jednej strony i zapinasz w kroku

ot! cała filozofia

w sumie najważniejsze jest to, żeby mówić do dziecka, zagadywać i odciągać tym samym uwagę od faktu ubierania, bo większość maluszków preferuje goły styl i są zniecierpliwione, gdy się je odziewa

ja do mojego synka to śpiewałam, a że fałszuję niemiłosiernie to był bardzo "odciągnięty" od ubierania
A dla ciekawych informuje, ze w Japonii mieszkam na stale bo mam skosnookiego meza :p
Ty mi opowiedz, jak się tam znalazłaś... przecież to kawał drogi od Polski...