Cześć dziewczyny
Wszystkiego najlepszego dla Martynki i Hani
:ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
My już wrtóciliśmy do Wrocławia, ciężko się rano wstawało o 6, ale mus to mus.
Misia jeśli nie ma poprawy, myślę, że powinnaś iść z tym do lekarza, może mu się kanaliki zatkały.
Wy robicie na wodzie? Bo ja robie ze swoim mlekiem, nie ma problemu zeby odciągnąć, zajmuje mi to 5 minut.
Ja kupuję kaszkę mleczno-ryżową i robię na wodzie, nie bardzo mam czas i chęć na zabawy z laktatorem...
Renia zdjęcia super, Arturek już rzeczywiście fajnie siedzi... a maleństwo przesłodkie
Gabrielowi ząbki idą, ale niestety nie tak łagodnie jak Ulci-w nocy nie dał spać... kwękał i stękał, wiercił się w końcu zaczął płakać, posmarowałam dziąsło i przytuliłam-jakoś pospał chwilę biedaczek...
Bidulek, gratulacje dla Niego, ze taki dzielny. Uli w sobotę wybił się już ten drugi ząbek, ale ja nie wiem co to ząbkowanie, zero płaczu, jest cały czas pogodna i uśmiechnięta.
mimo wszystko ciężko mi przestać spać z synkiem-lubię gdy jest obok, czasami się śmieję, że bardziej ja Jego potrzebuję niż On mnie
Ja też uwielbiam Ulę mieć obok, coś z tymi statystykami chyba nie tak, bo jakoś się nie mówi, o tym, że dzieci umierają bo spały z rodzicami....
chcą odstraszyć czy co? Odkąd mam Ulę, to śpię bardziej czujnie i nie sądzę abym mogła ją przydusić.
Uciekam na razie, później zajrzę....