Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2008, 21:18

hej juz jestem

frydza zdrowka dla wikunia i aby auto w pore naprawili

madzia super wypadzik i jaki marin happy
edytko baw sie dobrze

alinko ja bez obaw zanurzylabym lelka w ,morzu

a my juz jestesmy z powrotem, ufff wybawilismy sie jak za dawnych czaso
potanczylma poskakalam. poswirowalam hehe super
czulismy sie ja mega zakochani tylko dla siebie
adas durny dedykowal mi rozczulajace piosenki hehe i bylo bosko!!!!
ach jak super

tylkio tak szybko zlecialo :ico_szoking:

a lelus z dziadkami byl bez zmian
nie tesknil
byl grzeczny
i cala nocke spal bez jekniecia hihi

przyjechaly jego kuzyneczki wiec poszaleli hihi

a wczoraj przy moich nrodzicach zrobil pierwsze samodzielne kroczki :ico_szoking:
a my tego nie widzielismy :ico_placzek:
dzis jak na zlosc nie chcial powtorzyc ani jednego :ico_placzek:

na weselu niby oszczdzalam sie z piciem a i tak glowy z ppduszki podniesc nie moglam
no ale po 3 godzinach snu to trudno sie dziwic
jechalismy jednak autem ze znajomymi wiec niby 5-6 godzin ale nie spalam praqwie w ogole bo nie moglismy sie nagadac hehe

pierwszy raz bylam w lodzi
szok jakie paskudne miasto
zarowni slub jak i wesele odbylo sie na piotrkowskiej
sala piekna
ale sama okolica i cala ulica... :ico_olaboga:
zaniedbane brzydkie, masakra

tylko te shoppingi mnie nakrecily hihi

dobra uciekam kibicowac hiszpani!!! :ico_brawa_01:

Aleksandrowicz
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

29 cze 2008, 22:29

czesc dziewczyny,

ja tylko na chwileczkę, ostatnio nie mam czasu na komp:-(

dla Wiki - STO LAT STO LAT...!!!!!!!!DUZO ZDRÓWKA RADOŚCI I WSZYSTKIEGO NAJNAJLEPSZEGO!!!!!!!!

eDYTA- ZYCZE UDANYCH WAKACJI!!!!!!!!!!!!

Frydza - biedna Wikusia....u nas katar juz mniejszy, choc gnebi juz ponad tydzien Alusia, ale juz sie konczy, Wiki i mężowi zycze szybkiego powrotu do formy...i zeby sie auto naprawiło!!!!!

Ania - gratuluje awansu!!!!!!i pierwszych wyczuwalnych ruchów maluszka!!!!Helenka prześliczna!!!!!!

Madziorka - to Leluś sie spisał wzorowo!!!! :-) i gratuluje pierwszych samodzielnych kroczków!!!!!!

Magda - Marcinek jak wydoroslał;-)u nas tez Alek wszystko zbiera po drodze...najmniejszy drobiazg go interesuje :ico_haha_01:

Alineczka - u nas tez dzien szybko mija....na dodatek mam wrażenie ze sie nie wyrabiam...a nie lubie tego uczucia, tyle ze u mnie to moja wina bo jestem ostatnio źle zorganizowana..

a u nas wszystko w porządku, chyba zabki sie pchaja bo Alus czasem bardzo sie złości i płacze bez powodu i pcha raczki do buziaka, dziękuję za odpowedzi w sprawie "humorków"waszych dzieciaczków!!!!!ja staram sie na spokojnie, za klapsami nie jestem, jak na ten wiek to wg mnie klaps nie przyniósłby żadnych efektów - przynajmniej takich na które rodzic liczyłby....
cały tydzien mielismy bardzo fajniutki, bo odwiedzała nas rodzinka, moja siostra, mój brat i jego narzeczona :-) nagadała,m sie za wszystkie czasy i w ogóle było super.....
jutro prawie na 100% jedziemy do moich rodziców :-)
pozdrawiam Was serdecznie
buziaki
do nastepnego razu

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 cze 2008, 22:30

Witam wieczorkiem :-D na urodzinkach bylo fajnie,Arus minki szczelal hihihi
Wiki juz cos lepiej z tym katarkiem oby tak juz zostalo :ico_sorki: :ico_sorki:

EDYTKO milego wypoczynku :ico_oczko: a autko hmmmmm badaja glowice,jutro bedziemy dzwonic ile to potrwa jeszcze bo chcemy juz jechac na wies :ico_noniewiem:

MADZIU brawo za udany dzionek i Marcinek pedraczek wystrzalowy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

MADZIORKA gratuluje udanej zabawy i super ze sie wybawiliscie :-D
a kroczki Lelusia napewno zauwazycie jeszcze nie raz,lada dzien to powtorzy :-D

[ Dodano: 2008-06-29, 22:31 ]
Aleksandrowicz, witaj witaj :-D

Awatar użytkownika
Alineczq
Trzy tysiące lat minęło...

30 cze 2008, 08:27

Witam z rańca!
Wanesska codziennie wstaje coraz wcześniej...masakra :ico_noniewiem: niewyspani jesteśmy, ze szok.

Madziorka gratuluję zabawy i Lelkowi pierwszych kroczków :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Aleksandrowicz no nie narzekaj na siebie, nie wierzę zeby Ci było brak zorganizowania :ico_oczko:

Wanessce wylazł kolejny zębol (chyba nie pisałam jeszcze) kolejna czwórka i chyba dlatego płacze po noicach. Zrywa się z dzikim płaczem, jak prądem porazona..biedna. A my tez nie wiemy co się dzieje jak nas to budzi.
A to ściąganie i włazenie..skląd ja to znam... Jeszcze niedawno lezała i tylko rączkami się bawiła, ateraz kazdy śmieć podniesie i do buzi, wszystko ściąga z szafek, otwiera szuflady, szafeczki. ostatnio zeby siegnąć klocki wlazła pod stół, ale taki zupełnie niski. Wykombinowała sobie to jakoś cwaniara! Wogóle jest pocieszna, bo jak chce gdzieś wejść np. pod stół czy pood krzesło czy na balkon czy pobroić pna stolkiku od telewizora, to wrzuca tam kulki z basenu z kulkami, no i wtedy wchodzi tam "legalnie" :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: No bo przeciez nie bez przyczyny, po kulkę poszła :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: Aha i chciałąm pochwalić ten basen z kulkami, jest super poprostu, mała bawi się w nim 1/3 dnia, ucieka do niego od nas jako do schronu, a my udajemy, ze nie mozemy tam wejść, bo jesteśmy za duzi :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Ja zboeram dziś rzeczy juz, listę jakąs tam mam, będę zrzucać wszystko w jedno miejsce zeby czegoś nie zapomnieć :-)

Chciałam u Was czegoś sioe poradzić.. Wybieram teraz rowerek dla małej. Wybrałam model i kolor.. ale powiedzcie mi co myślicie o rowerach z baldachimem? Mi sie wydaje to zbędne, ale jednak jakoś tam kusi. Napiszcie swoje opinie. Chcę wpłacic do 10-tej zeby kasa juz poszła i jutro dostać ten rowerek :-)
http://www.allegro.pl/item390388277_row ... html#photo
http://www.allegro.pl/item388274738_row ... we_fv.html

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 cze 2008, 10:06

Obrazek ,u nas nocka ok :-D
Nasze autko jeszcze w naprawie :ico_olaboga: a mezulek juz ma urlop,i musimy inaczej go wykozystac niz planowalismy i teraz malujemy kuchnie :-D

Alineczq, ja mysle ze baldachim potrzebny ,bo jak sa upały to troche przysłoni dziecko :ico_oczko:
Wikuni kupila chrzestna rowerek ,tylko jeszcze niewiem jaki :ico_noniewiem: musimy jechac go odebrac!!wiem tylko ze z parasolka :-)

Awatar użytkownika
magda26

30 cze 2008, 14:44

Witam
mi sie podobaja bez baldachimu :ico_oczko: i ztego co zauwazyłam rodzice za jakis czas jak maja z baldachimem sciagaja :ico_oczko:

Ze mna ostatnio cos sie dzieje :ico_placzek: dzisiaj spalilam czajnik juz drugi co miesiac jeden pale :ico_placzek: jakies fatum czy co :ico_placzek:
Nasze autko jeszcze w naprawie a mezulek juz ma urlop,i musimy inaczej go wykozystac niz planowalismy i teraz malujemy kuchnie
no widzisz Frydzunia przyda sie urlopik meza hehe :ico_brawa_01:

Madziu fajnie ze sie wybawilas a weselu i potancowalas kochana no i brawo dla Leonka za pierwsze kroczki :ico_brawa_01:

Cos nasze forum umiera :ico_placzek: oczywiscie tez nie czesto zagladam ale dlatego ze po prostu nie ma co pisac sama ze soba nie bede gadac.....widuje dziewczyny na naszej klasie a tu zajrzec nie chca ...nie wiem moze nie pasujemy charakterami ...sama nie wiem co jest nie tak na naszym forum ....ale ubolewam na tym bo pamietam w ciazy ile nas bylo ...romowy itd a teraz :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 cze 2008, 14:55

Ze mna ostatnio cos sie dzieje dzisiaj spalilam czajnik juz drugi co miesiac jeden pale jakies fatum czy co
uwazaj uwazaj :ico_oczko:

Cos nasze forum umiera oczywiscie tez nie czesto zagladam ale dlatego ze po prostu nie ma co pisac sama ze soba nie bede gadac.....widuje dziewczyny na naszej klasie a tu zajrzec nie chca ...nie wiem moze nie pasujemy charakterami ...sama nie wiem co jest nie tak na naszym forum ....ale ubolewam na tym bo pamietam w ciazy ile nas bylo ...romowy itd a teraz
tak samo kochana uwazam!!Ale fajna pogoda to pewnie na spacerkach itd no i na NK tez wlasnie widuje czerwcoweczki!!

Awatar użytkownika
Alineczq

30 cze 2008, 17:02

Dzięki za rady :-)
i tak dalej nie wiem jaki mam zamówić...

co do forum myślę, ze tu nie chodzi o niedopasowanie charakterów tylko o to, ze jest lato i wiele osób sobie gdzieś jedzie a to na wieś, a to do rodzicvów czy na urlopy, a z drugiej strony dzieciaczki są bardziej absorbujące niz 4-6 miesięczne bobasy i stąd mniej czasu na TT. Na NK mozna wejść na chwilkę, sprawdzić co się dzieje i juz, a na forum trzeba przeczytać posty, potem poodpisywać i napisać co się dzieje u kazdej, więc tez więcej czasu zajmuje. Tak myślę. :ico_oczko: Ja sama czasem tylko zajrzę, przeczytam 3 posty i juz nie mam czasu odpisać, bo coś muszę zrobić przy małej hehe

Pojechałąm kupić dziś małej zabawkę na urodzinki kupiłam takiego słonika
http://www.allegro.pl/item386717885_slo ... _lato.html
matko zwariować mozna ile tego jest i niewiadomo co wybrać :570:

[ Dodano: 2008-06-30, 17:05 ]
Ach Magda zapomniałam napisać o Marcinku. jest uroczy poprostu!! taki dorosły , no i widać ta nowa fryzurka :-D

Awatar użytkownika
magda26

30 cze 2008, 18:58

Alinko zabawka fajna i napewno spodoba sie Wanesce :ico_oczko:

Dziekuje w imieniu Marcinka :):

Moj maly padł i do rana mam spokoj zrobilam juz kolacyjke i wcinamy hehe :): zaraz lece sie kapac i wracam :):

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 cze 2008, 19:22

Alineczq, super zabawka napewno coruni sie spodoba :-D Co do forum to masz racje sezon urlopowy itd :ico_oczko:

KUCHNIA JUZ POMALOWANA :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: kolor zolciutki fajniutki :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”