A co do mleka nie ma reguly jedne dzieci reaguja inne nie sprobuj odrobinke kilka lyzek i zobaczysz czy bedzie jakas reakcja.Przeciez trzeba stopniowa wprowadzac jakies nowosci
Jesli chodzi o nietrzymane moczu to tez to mialam to miesnie jescze nie wrocily do normy a pomagaja cwiczenia takie "spinanie" i rozluznianie miesni na pewno wiesz o co chodzi, jak karmisz to sobie tak rob na przemian i szybko minie
fajnie to zabrzmialo to taki kolejny "pierwszy raz" a mysle ze strach nawet wiekszy ale trzeba go przezyc ja np mialal problemy z nawilzeniem po porodach a fajny jest ze KY polecila mi kolezanka tutaj tez widzialam i bylo okzbliza sie dzien kiedy to bede musiala sie `oddac mezowi` ,boje sie strasznie
oj tez by mi sie nie chcialo tak na 6 teraz to ja w koncu odsypiam po w sumie 4 latach normalnie cale nocki od jakiegos tygodnia teraz tylko 2 z rzedu mialam pobudki bo Dawidek zaczal w nocy na siku sie budzic takze dlugo sie nie nacieszylam w sumie ale juz i tak oka ja chodze codzien teraz do pracki tylko wstawac sie niechce tak na 6
A twoj maz Monia na ktora chodzi do pracy?zdazysz wrocic zanim wyjdzie?
W przyszlym tyg wybieram sie do fryzjerki bo juz mam takie odrosty ze szok a ze ostatnio bylam bardzo zadowolona to nie bede tracic czasu w pl na wlosy i zrobie sobie przed wyjazdem