Nareszcie mam chwilke,zeby cosik tu skrobnac,jak wiecie mielismy cudowna wizyte Kasika z rodzinka.Ja jestem zakochana w Wikuni,przeurocza kobietka.Normalnie zrobie wszystko,zeby moj syn ja sobie dobrze przypilnowal i w odpowiednim czasie poslubil,bo trafilby do sympatacznej rodzinki.Tylko jak wiadomo nam kobietom(synowym)mezczyzni rzadko zakochuja sie w kobietach ,w ktorych chcialyby zeby zakochali sie ich mamusie.No,ale moze mi sie uda.
Caro-TY juz jestes w drugim cudownym trymestrze ciazy,jak ten czas leci!!!
Jogus-przykro mi z powodu choroby prababci Laurenki,to naprawde okropne,ze Ci,ktorych kochamy musimy czasem pozegnac.Jesli chodzi o skaze,to niestety to swinstwo moze sie nam zawsze przyplatac.TY chyba dlugo karmilas swoim mlekiem,wiec chyba jest prawdopodobne,ze dopiero teraz wyszla jakas nietolerancja.Ale najlepiej idz do lekarza,zeby rozwiac watpliwosci.A moze to tylko truskawki?
[ Dodano: 2008-07-01, 22:12 ]
Hektorka-i jak tam z tym mandarynkwym zatruciem???Bedziemy kibicowac trzeciej

?
Delicja-Twoja corcia super wyglada,wie nie martw sie ,ze wypija "tyko" 300 ml,sa mamy ,ktore marza o takim wyniku.Mojej kolezanki corka nie chce mleka odkad miala 5 miesiecy -to jest dopiero
jazda.
Mroweczka-cos czuje,ze jak dojedziesz do tej Polski to wyslesz nam wiadomosc z pierwszego Usg i bedziemy juz wiedzialy,czy mozesz kupowac te rozowe sukieniusie