o Edit Ty nasza aktorko, też chętnie bym poszła popatrzeć na Ciebie. A to było pewnie jeszcze przed ciążą tak?film ,,jak życ" w ktorym gralam maly epizod chetnie bym na niego poszla
[ Dodano: 2008-06-28, 11:15 ]
Joanna dziękujemy i wzajemnie
Poważnie? To akurat naprawdę dobry film jest. Rosyjski reżyser (nie pamiętam nazwiska-trudne do wypowiedzenia:-)), niezła obsada (m.in. Angelina Jolie, James McAvoy, Morgan Freeman) - podobno warto zobaczyć.Za tydz np będzie Wanted.
No chyba niemożliwe, a jeśli tak to przepraszam. Ja tylko napisałam swoją opinię, do której mam prawo. Każdy lubi co innego i ja to szanuję. Jak ktoś chce chodzić na takie filmy to niech chodzi i dobrze się bawioj ktoś został chyba urażonyPoza tym niektórzy lubią komedie romantyczne...
może masz rację-nie pomyslałamA może dlatego dają takie filmy,ze jeśli przez kilkanaście minut przewijasz albo przebierasz albo uspakajasz brzdąca to i tak nie tracisz wątku , może o to chodzi
Wow! Edit aktorką? A co to za rola? Gratulacje!4 lipca wchodzi do kin film ,,jak życ" w ktorym gralam maly epizod chetnie bym na niego poszla
biedny mały nosek.chyba go w nosek uderzyła
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość