Awatar użytkownika
Alineczq
Trzy tysiące lat minęło...

01 lip 2008, 15:37

mam tytlko chwilkę więc wpadłam tylko złozyć zyczonka Emilce :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Rośnij duza, zdrowa i wesoła :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!

01 lip 2008, 18:44

A poza tym - ostatnio Kamilka napisala, codo moich zmian. Ze moze to niezbyt fajne, ze tego nie rozumie. I jakos - nie obrazilam sie. Ale widze ze po prostu chyba tylko Madziorka zyje podobnie jak ja.
Kurcze Juli ja nie napisałam, ze to nie fajnie. Ja zadałam Ci pytanie, na które nie odpowiedziałaś. Bo pamietam jak niedawno pisałas, ze te "stare" studia to jest to co Cie kręci. Pisałaś, ze je uwielbiasz, że nie mozesz sie doczekac kolejnych zajęć. I już planowałaś przyszłość z nimi związaną. Dlatego moje zdziwienie, ze nagle je rzucasz. Dlaczego?? Co się stało?? Tak po prostu??

A co to znaczy, że tylko Madziorka żyje tak jak Ty?? Z tego co wiem ona nie śpi po 3 godziny tylko normalnie.
Masz na myśli to, ze spotyka sie z ludźmi? Ja tez się spotykam, ale nie zdaję relacji ze wszystkich wypadów bo mi się nie chce. Jeśli chodzi o balety to imprezuję tu najczęściej ze wszystkich. Ale czy częstotliwość spotkań powoduje, ze ktoś Cie bardziej rozumnie lub mniej? Nie sądzę.
Na razie żadna z nas tu nie pracuje i tym się różnimy.
Oczywiście podziwiam, ze masz tyle siły i nie wiem jak bym sobie poradziła z praca i szkołą dodatkowo. na pewno nie jest łatwo.
Niecierpie stagnacji, rutyny. I cale zycie bede szukala czegos, cobede mogla w sobie rozwijac. Szybko sie nudze i teraz znalazlam nowa alternatywe - polaczenie pracy, studiow i sztuki.. I tego sie bede trzymala.
To wszystko super. Tylko czy to znaczy, ze tamten kierunek Cie poprosu znudził??

Uwielbiam was babeczki.. I mam nadzieje ze choc raz na jakis czas mozemy tu sobie zawsze wpasc i poopowiadac jak u nas, u maluchow.. mezow, rodziny.. Co na zakupach, w domu, cogotujemy.
My też Cie uwielbiamy. Nawet ja mimo mojego ględzenia.
Po prostu nawet najszczersza rozmowa przez neta nie zastąpi poznania drugiej osoby w realu i wymiany poglądów oko w oko.

A zdjęcia Gnomka super!!!

[ Dodano: 2008-07-01, 18:46 ]
Serdeczne zyczenia dla Emilki!!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
magda26

01 lip 2008, 19:33

No widze ze watek sie kreci hehe :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Juli napisałas "Szkoda mi czasu na pitupitu o tym ze robie obiadek i zdawanie nudnych relacji z dnia. " moze dla Ciebie to nuda bo twoje zycie biegnie z predkoscia swiatla ale dla mnie to nie nuda tylko zycie :):
Ja tez się spotykam, ale nie zdaję relacji ze wszystkich wypadów bo mi się nie chce. Jeśli chodzi o balety to imprezuję tu najczęściej ze wszystkich. Ale czy częstotliwość spotkań powoduje, ze ktoś Cie bardziej rozumnie lub mniej? Nie sądzę.
zgadzam sie z Kamilka jedna z nas jest taka ze pisze dokladnie wszystko co robila przez caly dzien a albo jak pisze Kamilka nie opisuje wszystkiego ....ale fakt jest taki ze styl zycia jaka kazda z nas prowadzi nie powoduje ze rozumie bardziej ech mam nadzieje ze mnie zrozumieliscie hehe

Co do lubienie ja Wszystkich lubie i jest mi tu dobrze nawet czasem jak wieje nudą hehehehe :-D

No to pomarudze hehe

Wrócilismy od tesciów Marcinek dostał super auto ...tatus piwko i kosmetyki a mamusia czosnek marynowany 5 sloiczkow w kazdym inny smak mowie wam pycha ( o ile ktos lub czosnek ) tylko ten jest taki ze zjesz i nie czuc smrodu hehe
I jakos dzionek zlecial ...

Jutro ide z Marcinkiem na kontrole bioderek bo moja pediatra powiedziala ze trzeba skontrolowac jak dziecko juz chodzi wiec ide :):

W sobote wybieramy sie na mala imprezke moj bratanek zaliczyl 4 rok Akademi Morskiej mial 7 egz i wszystkie zaliczyl za pierwszym razem wiec jest co opijac :): a dodam ze na 40 osób zaczynajacyhc ten kierunek konczy tzn obrania sie 6 tak bylo w tamtym roku normalnie szok :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

No i sto lat dla Emilki :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lip 2008, 19:53

DLA EMILUSI
Obrazek

[ Dodano: 2008-07-01, 19:57 ]
HIHIHI sie dzieje :-D i dobrze,kazda ma swoje zdanie,ja mam takie same poglady jak Madzia wiec nie bede pisac tego samego :ico_oczko:
magda26, super prezenciki ekstra :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: widze ze stosunki z tesciowa sie calkowicie poprawily superowo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
u mnie niestety nigdy nie bedzie dobrze bo to wredny babsztyl :ico_zly:

Awatar użytkownika
magda26

01 lip 2008, 19:59

u mnie niestety nigdy nie bedzie dobrze bo to wredny babsztyl
frydza NIGDY nie mow NIGDY ja tez tak myslalam i zobacz ...cud miód i malinki :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 lip 2008, 20:02

magda26, moja cale zycie ma nasrane w glowie i musi prawic komentarze itd takze sie nie zmieni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2008-07-01, 20:46 ]
WIKI ma nowe zajecie nauczyla sie wchodzic na wszystko i caly czas wchodzi na fotel i łózko :ico_szoking: :-D

Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

01 lip 2008, 20:50

Hej!
Oj, widzę, że już nie tak nudno na naszym wątku :ico_oczko: Ja mam tylko chwilkę, bo zaraz Krzyś wychodzi spod prysznica i obejrzymy sobie jakiś filmik :-) Tak więc przed wszystki dla Emilki :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Co do obecności na forum, to wbrew temu co napisała Kamilka, niektóre z nas jednak pracuja (np ja) :-) i niestety, ale nie mam czasu na tt. Popołudnia należą do Krzysia i Helenki - razem śmigamy na spacery do znajomych na zakupki etc... cieszymy się sobą i tyle. Kropka. Oki, spadam na filmik :ico_oczko:

Awatar użytkownika
magda26

01 lip 2008, 20:53

WIKI ma nowe zajecie nauczyla sie wchodzic na wszystko i caly czas wchodzi na fotel i łózko

Aniu ciesz sie rodzinka tak dlugo byliscie rozdzieleni ....:):

[ Dodano: 2008-07-02, 07:37 ]
No to witam z rana jako pierwsza :):

Stawiam kawke i zapraszam :ico_kawa: :ico_kawa:

Awatar użytkownika
Alineczq

02 lip 2008, 09:41

dziewuszki wpdaam na chwilkę się pozegnać. Zaraz wyruszamy do Wilna, a w sobotę nad morze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

sciskam was mocno, całuję i do zobaczenia. Paptki, trzymajcie się dzielnie! Jak wrtócę to Was poczytam co tu naklikałyście. :-D

Awatar użytkownika
-indigo-

02 lip 2008, 10:00

Alinko miłego wypoczynku. Waneskę uściskaj od nas w dniu urodzin i dobrej zabawy.
Ale wam zazdroszczę wyjazdu. Sama bym chętnie gdzieś nad morze wyskoczyła poleniuchować. No nic, bawcie sie za was i za nas:).

Słuchajcie, ja dzis z Jarkiem podjęliśmy pewną wymiane zdań na ciekawy temat. I właśnie chciałam zapytac co wy o tym myślicie?
Otóż Tomek jakis czas temu zainteresował się samochodami. Bawi sie niesamowicie wszelkimi zabawkami mającymi kółka. ładnie jeździ po całym domu. Cieszy mnie to niezmiernie bo widac jak mały dojrzewa.
No i tu naszło mnie pytanie. Czy jeśli któregoś dnia zobaczy w sklepie lalke i będzie ją chciał to czy mu ją kupić czy nie?
Jarek oczywiście wyskoczył, ze absolutnie. Chłopcy mają się bawić wszystkim tylko nie lalkami. Ale ja mu mówię, ze przeciez przez taką zabawę dziecko tez sie uczy życia. A on oczywiście swoje racje,ze dzis lalka a jutro mu jakiegoś Stefana za ręke przyprowadzi i powie, ze on też zawsze lubił lalki.
Facet.
Jego syn nie będzie sie bawił lalkami.
No i co wy na to?

[ Dodano: 2008-07-02, 10:08 ]
Co do obecności na forum, to wbrew temu co napisała Kamilka, niektóre z nas jednak pracuja (np ja) i niestety, ale nie mam czasu na tt. Popołudnia należą do Krzysia i Helenki - razem śmigamy na spacery do znajomych na zakupki etc... cieszymy się sobą i tyle. Kropka.
Aniu jasne zapomniałam, ze Ty pracujesz. Ale ostatnio zagladasz tu rzadko więc Cie ominęłam. Przepraszam. Zresztą to nie o to chodziło kto pracuje a kto nie tylko o aktywność codzienną. Juli szalona lata, biega, pracuje, uczy się, nie spi itd.. itp... I napisała, ze tylko madziorka zyje tak jak ona. A ja uważam, że Madziorka nie ma nic wspólnego z takim życiem. Ona po prostu lubi towarzystwo.
Ja też nie lubie pitu pitu o gotowaniu i spacerkach, ale tez nie chce mi sie w szczegółach opisywac swojego dnia. Zauważ,ze tygodniowy pobyt u mamy opisałam w dwóch zdaniach. A działo się... No przeciez strony by zabrakło jakbym zacząła sie uzewnętrzniać.
A co do częstotliwości bywania na TT to nie mam Ci nic do zarzucenia. Wiadomo, ze rodzina na pierwszym planie. Kropka. :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”