czesc kochane
natka nawet mi nie mów bo normalnie
wymienili system wentylujący czy cos takiego i okazało się że to nie to i zamówili płytę główną wymienili i miało byc ok i wysłali nam i co dalej się wiesza nie wiem jak oni to spawdzali
dla oskiego za nocnikowanie
i dla Pelutka i Smerfiątka za nowe fryzurki reszty nie doczytam więc jak coś ważnego mnie omineło to piszcie proszę
lulu super ze wesele się udało
pozatym u nas nie zaciekawie
bylismy w piatek u tej naszej logopedy , kuba jeszcze nigdy tak sie nie zachowywal ,plakal , nic nie gryzl, wymiotowal
i wiecie nauczyl sie wypluwac z buzi i od piatku cyrkuje przy jedzeniu ja juz nie wytrzymuje ,jest mi bardzo zle i zamiast do przodu to my zrobilismy 2 kroki do tylu
jutro ide po skierowanie do poradni gastrologicznej we wroclawiu i czeka nas pobyt na ddziale i gastroskopia ,na pewno sa odlegl terminy dlatego pojde juz jutro zeby sie umowic w sierpniu
boje sie ale mam dosc tej sytuacji , ta logopedtka powiedziala ze raczej nic nie moze tam byc bo pije normalnie ale z drugiej strony dlaczego nie gryzie , nie spotkala sie z takim przypadkiem nigdy ,ma dzieci z zespolami, porazeniami, rozszczepami wargi, innymi wadami i dzieci ucza sie i gryza
a z kuba to przypadek jeden na wiele milionow jesli ma taka nadwrazliwosc
i mowi tak jesli nic nie bedzie to bedziemy cwiczyc na "chama " albo my sami bo z nim nie da sie współpracować
oprocz tego byl may konflikt malżeński
juz prawie ok
i jedziemy juz niedługo do mojej mamusi do włoch jeszcze tylko 23 dni
i 13 dniowy odpoczynek
ale najpierw podróz samolotem
jak macie jakieś doświadczenie to piszcie bo bardzo się boję tym bardziej ze lecimy z berlina
słyszałyscie może jak wygląda gastroskopia u takich małych dzieci