Kochana, szczupła to ja ostatni raz byłam w liceum także ja to mogę drużynę piłkarską podłączyć pod siebie zapasków u mnie, jak w dużym magazyniejeszcze jak nie jestes szczupla to zapaski masz na jakis miesiac
to prawie jak u mnietakże ja to mogę drużynę piłkarską podłączyć pod siebie
no co Ty.. serio? wiesz... ona taka "robocza" raczejananke, wiesz co sobie tak pomyslalam ze moglabys jeszcze wkleic ta liste co zrobilas z zakupami dla dzidzi na I stronke
oki, to juz wrzuciłam, a jak znajdę czas to "pomolestuję" doświadczone bardziej koleżanki, żeby nam cos podpowiedziałyno serio nie wiem jeszcze czy do tej listy trzeba cos dodac ...ale taka lista sprzydala by sie
no wiesz w Polsce byłam nauczycielką ale chyba mocno odwykłamupssss ja Cie podziwiam musisz miec duzo cierpliwosci
te cholerne hormony ja sie dzisiaj tez poplakalam bo mnie M wkurzylKochana to normalne... hormony pracują... minie... a jak masz ochotę to popłacz...
normalka ja sie tez przed kazda wizyta denerwuje ....bedzie dobrzeja to mam nerwy przed jutrem... heh.. ale mam nadzieję, że będzie wszystko oki...
noo, to z tej okazji ja też sie poryczałam... solidaryzacja pełną gębą ale i tak mam nerwa i mam nadzieję, że będzie dobrze... heh.. tylko jak ja dożyję jutra?normalka ja sie tez przed kazda wizyta denerwuje ....bedzie dobrze
no właśnie, no właśnie - święta racja...pamietaj ze nie jestes sama... a z malucha bedziesz miala tyle pociechy i radosci jak z niczego innego zobaczysz
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Sherriwette, TonieAnend i 1 gość