Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

03 lip 2008, 21:53

Hej,dziewczynki,ja dziś tak późno bo prawie cały dzień bylismy na działeczce.Kacperek pluskał sie w basenie razem ze swoja narzeczoną,później wkleję zdjęcia.

Mamo Zuzi jesteś,super :-D ciesze sie że wózeczek tak podpasował.

U nas komarów niema :ico_noniewiem: dziwne,jeszcze ani razu w tym roku nie widziałam komara,serio.A chyba to nie zależy od wysokości czy są czy niema ale raczej od miejsca w którym sie mieszka(np.blisko lasu,wody to jest ich więcej).

Z przebieraniem małego też mam niezłą zabawę :ico_olaboga: co chwila przewraca się na brzuch albo łapie za siusiaka i jaja umorusane w kupie nawet jeśli mu dam coś do rączki albo podrzuca dupcie do góry.I nielubi sie ubierać a szczególnie jak zakładam mu bluzeczkę.

Kacperek ząbków na dole niema ale za to idą mu 4 u góry :ico_szoking: znając mojego synusia to będzie jazda jak zaczną sie wyrzynać :ico_olaboga:

Eska super kostium,ja też dziś przeglądałam na allegro.Dzis pierwszy raz po ciąży założyłam swój kostium no i masakra,mimo że to takie prawdziwe bikini nieusztywniane to tak mi odstaję góra :ico_olaboga: Jeśli będziemy jechać gdzieś z Ł to muszę koniecznie sobie kupić nowy bo w tym do ludzi to niezabardzo :ico_noniewiem:

A Kacperek dziś zrobił tyle kroczków sam :-D i już ładnie sam stoi ale niezadługo :-D

Pewnie o czymś zapomniałam :ico_sorki: taka zakręcona jestem przez ten upał.

[ Dodano: 2008-07-03, 22:17 ]
Kilka zdjęć żebyście miały co ogląda :-D
Peluś i Kala czyli Kacperek i Natalka :-D
Ostatnio zmieniony 04 lip 2008, 09:16 przez Kicia10, łącznie zmieniany 1 raz.

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lip 2008, 22:29

Eve, Nell tez ma lekko krzywe, ale to nie szkodzi, wyprostuje sie zanim wylezie na sam wierzch :-)

Eska, no widzisz, co dwie glowy to nie jedna :-)

Kicia, wez sobie jej nie rob, gdzie Ty masz ten gruby brzuch ??? :ico_puknij: zalamalas mnie :ico_noniewiem: Jestes chudzina jak nie wiem, a ze gora od bikini odstaje to kup sobie taki stroj jak ja, wiazany na szyi (optyznie powieksza biust) i jeszcze ma takie watowane wkladki wewnatrz. Cycki jak marzenia w nim mam hehe , szkoda ze bez niego nie, ale tam, doooojda :-)

Chcialam wam wkleic zdjatka ale imageshack nawala, zaraz sprobuje jeszcze raz i jak nie pojdzie to jutro podzialam.

Nell juz spi, Zuzia tez oczywiscie. Fajnie ze sa te pieluchomajtki, mi sie wydaje ze malej w nich jest o wiele lepiej, nie wspomne ze nosi rozmiar 5 tych majtek i sa super. Polecam!

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

03 lip 2008, 22:38

Mamo Zuzi jedyna chudzina jaką ja widzę na tych zdjęciach to jest Natalka.A mój brzuch ma wiele do życzenia.Właśnie taki strój chcę sobie kupić jak napisałaś,tzn kupie jeśli Ł przyjedzie bo jak nie to nie mam po co,na działce mogę być w tym starym i tak tam niema żadnych przystojniaków,hehe.

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 lip 2008, 22:44

na działce mogę być w tym starym i tak tam niema żadnych przystojniaków,hehe.
nie ma to jak dobra motywacja haha

na razie dalam tylko neli zdjecie w podpisie , ale jutro obiecuje wiecej fot :-)

ulamisiula
Trzy tysiące lat minęło...

03 lip 2008, 22:52

Mamo Zuzi jedyna chudzina jaką ja widzę na tych zdjęciach to jest Natalka.A mój brzuch ma wiele do życzenia.
Kicia przez Ciebie mam teraz mega DOŁAAAAAAAA :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: To jest gruby brzuch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziewczyno to co ja mam powiedzieć o swoim :ico_placzek: Gdybym sie tak go nie wstydziła to bym wkleiła fotke swojego bębna i wtedy zobaczysz co to jest gruby brzuch.

Mamo Zuzi fajnie ze jestes .Czekam na fotki :-D
Z przebieraniem małego też mam niezłą zabawę co chwila przewraca się na brzuch albo łapie za siusiaka i jaja umorusane w kupie nawet jeśli mu dam coś do rączki albo podrzuca dupcie do góry.I nielubi sie ubierać a szczególnie jak zakładam mu bluzeczkę.
No to widze że nasi chłopcy są tacy sami :-D

Zaraz chyba kogos opieprzę.Jakis dureń jeździ na skuterze pod oknami :ico_zly: .Benek co chwila mi sie budzi a misiek jeszcze do domu nie wrócił.Mam dość dzisiejszego dnia.Chyba idę sie położę.Do jutra.

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lip 2008, 00:20

tak sobie probuje raczkowac :-)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

a tak sobie "pierdzimy" :-)
Obrazek

ja i moj Buzz :-)
Obrazek

Obrazek

a co ja tutaj mam?
Obrazek

Obrazek

Obrazek

chyba wystarczy, co? dobranoc :-)

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lip 2008, 05:20

hej dziewczyny,cos mi sie stalo z oczami,prawdopodobnie mam zaaene sokowek albo alergie..masakra :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: tak mnie oczy swedza ze idzie szalec,wszystko widze zmazane ,wiec przepraszam ze sie nie ustosunkuje do tego co napsalscie ale nic nie widze :ico_placzek: a najgorsze jest to ze jutro jest swieto i najszybciej we wtorek bede miec lek :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

04 lip 2008, 09:35

Sorki dziewczynki musiałam usunąć te zdjęcia bo dostałam upomnienie żeby je ocenzurować a nie wiedziałam jak to zrobić to usunęłam ale reszta dziewczyn może je obejrzeć na fotosiku,zaraz dodam je do albumu a link do tego jest pod moim zdjęciem w podpisie.
No i sorki,nie chciałam żebyście miały doła :ico_placzek: ,dobra już więcej o tym moim brzuchu nie piszę.Tylko że ja odkąd pamiętam to sie odchudzam,ćwiczę ale i tak nigdy mi sie moja figura nie podoba.Sorki jeszcze raz :ico_sorki:

Mamo Zuzi ja Cię tu zaraz :ico_nerwusek: a ty niby to gruba jesteś :ico_nerwusek: ja na zdjęciach nie widzę żadnego dużego brzucha,no chyba że mężusia :-D No i śliczne zdjęcia,jacy wszyscy jesteście radośni na nich :-D Dziewczynki piękne :ico_brawa_01: A no i buzz elegancki :ico_brawa_01:

Lalka oj bidulko,a na pogotowie nie możesz iść??

Awatar użytkownika
eve81

04 lip 2008, 11:14

mama_zuzi1980, super fotki, to wy juz jestescie tam nad morzem???

Kicia10, obejrzalam zdjecia na fotosiku, moze rzeczywiscie powinnas usunac je stamtad tez, wiesz zboczencow w necie niemalo :ico_olaboga:
ale widac ze malemu podobaja sie basenowe kapiele no i ta sloneczna pogoda!!! ja chce do PL :-D

dziewczyny mam pytanka bo wypelniam formularz o mieszkanie i nie rozumiem dwoch pytan:

1. do you wish to apply for a mutual exchange?
2. would you be interested in low cost home ownership?

wczoraj bylam zwazyc Szymona, wazy rowne 9kg
chyba dobrze, co?? ja mysle ze to dobra waga a myslalam ze wazy wiecej :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-07-04, 11:15 ]
Lalka, wspolczuje tych problemow z oczami, ja chyba bym na pogotowie pojechala :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-07-04, 12:44 ]
hejka
a gdzie wy sie podziewacie/???
to tlumaczenie juz nieaktualne :ico_oczko:

ulamisiula

04 lip 2008, 15:52

U nas dzis pogoda do bani.Pada . leje, wieje.Muszę iść na zakupy ale nie wyjdę z małym w taką pogodę.
Dzis pobudka o 4,30.Więc małego na ręce, do salonu i na kanapę i tak spalismy razem do rana.Ostatnio to sie zdarza coraz częściej.Gdy śpi to przez sen szuka mnie i sie przytula twarzą do mojej lub trzyma rączka za ramie lub policzek.

Gdy zasnął szukam w necie czegoś o skutecznych dietach, tabletkach i tym podobnych bo muszę wkońcu wyglądac jak człowiek a nie jak wieloryb :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”