Goonia nie słyszałam nic o Dexsterze le House mi się skończy to może coś następnego bo sce-fi nie lubię w żadnej postaci.
No to Dexter nie ma nic wspólnego z sci-fi

Na zachętę dodam jeszcze że są tylko 2 serie. Serial powstał na podstawie powieści 2 częściowej właśnie. Ja mam pierwszą część pt "Demony dobrego Dextera". No sama się dziwię, że zapomniałam Wam o Dexterku napisać. Mąż mi dziś przypomniał o nim
[ Dodano: 2008-07-04, 22:43 ]
A pamiętacie "Na wariackich papierach" i "Dempsey i Makepeace na tropie"???? Seriale mojego dzieciństwa :) Chętnie obejrzałabym je jeszcze raz
no pewnie, że pamiętam

...ech... łza się w oku kręci
kupiłam sobie dzisiaj 1 kieckę i dwie spódnice. Spódnice na wyprzedaży w indyjskim sklepie, a kieckę od koleżanki mojej kuzynki, która prowadzi sklep i sprzedała jeszcze z rabatem Bardzo mi te zakupki poprawiły humor
heheh...ja miałam taką akcję w środę ... po prostu miałam taką nieodpartą chęć coś sobie kupić, wreszcie normalnego, nie brzuszkowego ... pojechałam do galerii i kupiłam sobie sukienkę, 2 fajne bluzeczki i perfumki. Ceny też korzystne, bo teraz już są wyprzedaże. A jak mi się zrobiło fajnie już po

To tylko my kobiety możemy tą fazkę zrozumieć. I jeszcze fryzjer za mną chodzi. Zmieniłabym coś ale tak radykalnie, albo kolor, albo fryzurę wogóle
Pinko i
Mariola waga tu nie ma nic do rzeczy, jeśli kobietki Wam proporcjonalnie przyrastają to jest wszystko ok. Zresztą to chłopcy mogą być duzi, a dziewczynki niech będą delikatne i zgrabne
Znikam też.pappa