Najpierw brawa dla Ola za dzwigniecie pupy
No moja dzwiga jak sie moich rak trzyma,ale tak sama to jeszcze za ciezka ta pupa
No ze strojem to zawsze male ryzyko ze stanik bedzie nie taki jak trzeba, hmmm, nie wiem co ci radzic...
A wozio fakt rzuca sie w oczy, kazdy sie oglada co to za ufo jedzie
A kosztowal 1300 juz z parasolka, moskitiera, folia, torba. No troszke kaski to jest, ale jaka jestem zadowolona to szok
Eve, nie, jestesmy u moich rodzicow na Dolnym Slasku, tzn jestem tylko ja i dzieci bo J. po 3 dniach pojechal na Pomorze remontowac chate na nasz przyjazd. My dojezdzamy za tydzien.
Ania, baw sie dobrze na weselichu, zeby maly dal Wam sie wybawic!!! Trzymam kciuki!!!
Lalka, oj bidna jestes, ja czesto miewam zapalenie spojowek, nosze soczewki , siedze przy kompie no i czasem mam efekty.... Wystarczy masc z antybiotykiem do oczu, jak masz okazje to jedz do szpitala niech cos ci dadza, bo to zwariowac mozna , szal pal po prostu....
Ale wiesz, najwazniejsze to myj czesto rece, bo to sie latwo zaraza i zebys Hani nie poczestowala jak ja kiedys Zuzie
oj dzialo sie wtedy!
Kocurka, Ula, dziewczyny ja plaski brzuch mam w genach, mama tez taki ma mimo ze biodra ma niezle
Za to nie chcialybyscie miec moich nog, no szczuple sa, ale cellulit to jest zmora, walcze i sa efekty, ale wiem ze nic mi nie pomoe na dlugo, musze caly czas uwazac, smarowac, takie gowno ze szok. To juz lepiej byc grubszym i miec gladka strukture skory....
Ula i ty nie wyglupiaj sie z jakimis tabletkami, to cholerstwo jest, lepiej zainwestuj z ruch, moze jakis AB-toner na brzuszki? Kurde mam gdzies stary moj tutaj u rodzicow w piwnicy, ale chyba juz by sie nie nadawal do uzytku, bo tak bym ci poslala. Kilka rurek i zaglowek ale brzuszki staja sie przyjemnoscia
A w ogole to BAARDZO dziekuje za komplementy !!! Kochane jstescie
A mi Olo to bardzo NEll przypomina na tym zdjeciu na NK na nocniku, az mamie pokazywalam i ona na pierwszy rzut oka pomylila Ola z NEll, tyle ze Olo ma ciemniejsza czuprynke
[ Dodano: 2008-07-04, 22:38 ]
czy to rzeczywiscie ten okres "zakochania w mamie" i monie za jakis czas.
tak mysle, tylko czas i cierpliwosc nas uratuje
A w ogole to cera mi sie speprzyla bo wode zmienilam no i mam , ehh, musze znow Oilatum pouzywac...
aaa, a jutro ide do cyrku z Zuzia, ja nienawidze cyrku a raczej tego jak mecza tam zwierzeta, tak mi ich szkoda
ale wszyscy tu ida i Zuzia blaga ze chce tez pojsc wiec sie zmusze i potem poplacze sobie za te biedne zwierzatka...