Awatar użytkownika
magda26
Trzy tysiące lat minęło...

04 lip 2008, 07:15

Witajcie tak z ranca ...Marcinek sie obudził wiec i ja tez :ico_noniewiem: a pospac by sie chiało hehehe :-D

Aniu zdjecie w podpisie rewelka i jaki duzy brzusio :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

No wiec dla Helenki zdrowia i duzo usmiechu :ico_tort: ` :ico_tort:

Aleksandrowicz super ze do nas wpadłas i znalas chwilke dla nas:):
mam pytanie - czy Wasze dzieci mają takie dni ze cały czas chodza "przyczepione" do waszych nóg???
u nas na szczescie jeszcze tak nie ma ....ale rozumiem cie moja bratowa tak miala z mlodszym synem wisial tylko przy niej przez jakis dobry rok nawet do wc musiala go brac a do mojego brata w ogole nie chcial isc....moze trzeba odczekac teraz przechodzi taki okres :):

A moj Marcinek w ogole nie chce pic mleka i jesc kaszki i co robic :ico_olaboga: probowalam juz roznorodne sposoby :ico_placzek: mam nadzieje ze to przejsciowe :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
-indigo-
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

04 lip 2008, 11:11

kamila wiec jestes najwieksza impreziara (ukrywajaca sie) HAPPY??
No zajebiście mi przywaliłaś.
PO tylu miesiącach pisania w taki sposób mnie odbierasz??
MOze użyłam beznadziejnego zdania,ale jakbyś się cofnęła i jeszcze raz przeczytała sens całej mojej wypowiedzi to może byś zrozumiała, ze nie chodziło o to kto imprezuje i ile.
Przyznaję, określenie "ja imprezuje najwięcej" zabrzmiało beznadziejnie. Ale wyrwane z kontekstu. W rezultacie zapytałam czy to kto jakie ma życie ma znaczenie w rozumieniu innych?

No ale widze, ze się uparłas, ze prowadzę jakąś rywalizaję.
A co mnie to obchodzi kto co robi w życiu??

No ale przynajmniej osiągnęłam swój cel, nie jest nudno.
Tylko cholera trochę przykro... ale co tam...

[ Dodano: 2008-07-04, 11:12 ]
Dla Helenki :ico_tort:

Awatar użytkownika
magda26

04 lip 2008, 14:45

No ja dzisiaj pojechalam do swojej pracy po ksiazeczke pracownicza ....oczywiscie najpierw gadu gadu Marcinka nosili i sie zachwycali ...potem kierowniczka poszla po kiazeczke i okazalo sie ze nie ma :ico_szoking: szuka szuka i nic mowi moze bralas ja mowie ze nie i szłam w zaparte .....przyjechalam do domu i patrze mam w dokumentach :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: tak mi bylo wstyd zadzwonilam do kierowniczki i przeprosiłam hehehe taka jestem zakrecona ....nawet P nie mowie bo zaraz by gadal :-D :-D :-D

W pon ide po skierowanie i odnowic musze ksiazeczke i w sierpniu do roboty :-D :-D :-D

Dziewczyny kurcze na naszym watku poszlo ze nuda a wyszlo o stylu zycia ech kto imprezuje kto nie przeciesz nie o to chodzi :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

O 17 przyjezdza siostra na kawke i ploty a co tam :):

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lip 2008, 21:22

kamila to chyba ty mnie zle interpretujesz :ico_olaboga: nie denerwuj sie kobieto :ico_nienie:
ja nie mialam nic zlego na mysli.. tzn nie odbieram cie jako impreziary. i tek ktora cche byc the best
ale twoje slowa tak zabrzmialy, gdybym cie nie znala to pewnie tak bym pomyslala
a tak nie jest

i ten tekst mnie bardziej rozmieszyl niz zdenerwowal bo tak naprawde nie ma w ogole ku temu powodu
takze prosze cie wyluzuj
sama wiesz ze tez lubisz ciete slowa i nie zawsze one sa mile..
i w druga strone dziala to podobnie

wiesz ze cie lubie, i nie chcialam sprawic przykrosci
nie sadzilam ze ciebie , osobe ktora wydaje sie dosc mocna i rzeczowa, takie haslo tak wkurzy

dajmy juz spokoj
poszlo o jakas glupote
nie gniewaj sie bo naprawde nie ma za co. i nie chcialam cie urazic
:ico_pocieszyciel:
:ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko:

poznalam dzis nowa mame i jej pare blizniakow
2 tyg mlodszych od lelka hehe
niezle urwanie glowy z taka dwojka
ale dzieci w miare spokojne i zabawne hehe
a lelek jakby czul ze ma widownie (bo jeszcze jedna kumpela z coreczka nam towarzyszyly) bo wstawal i sobie szedl
po czym siadal na pupe i ponawial wyczyn :ico_szoking:

normalnie w szoku bylam
bo w domu tego nie chce robic
no i jak do tej pory jedynymi swiadkami samodzielnego chodzenia lelka byli moi rodzice hehe
a dzis na trawce niezle mu szlo :ico_brawa_01:

teraz z tatusiem myja autko
adam jest niezly
zrobil sobie przerwe na kapaniem lelka
po czym schodza (lelek ubrany wyjsciowo) i mowi ze wracaja do auta skonczyc robote hehe
lelek siedzi w bagazniku (combi) i sie cieszy a tato poleruje wnetrze auta
niech sie bawia nie?

[ Dodano: 2008-07-04, 21:32 ]
aleksandrowicz lelek tez sie mnie nie czepia hehe ale slyszalam ze taki okres u dzieciakow sie zdarza wiec lada dzien moze i nas dotknac

madzia nasze dzieci juz duze dzieciaki wiec mysle ze ograniczenie mleka chyba im nie zaszkodzi hmm
niech wcina jogurty i sery
a do mlekaa moze niebawem wroci

a czy dajecie dzieciom juz zwykle mleko krowie?
ja zaczelam zageszczac nim kaszki
bo lelek juz duzy chlopak hihi
ale do picia nadal daje modyfikowane i nie zmaierzam tego zmieniac po roku
przynajmniej na razie
a co wy o tym myslicie?
bo sczezrze to ja juz sama nie wiem co jest wlasciwe dla naszych dzieci :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
magda26

05 lip 2008, 09:58

Madziu no to nie zli ci twoi mezczyzni hehehe
Dla LEonka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ciesze sie ze poznalas nowe mamuski im wiecej tym lepiej :):

MAdziu my juz dawalismy budyn na krowim mleku i nic nie bylo :):

A u nas dzisiaj od rana cos zgrzyty miedzy mna a P on od rana obudzil sie jakis nie w sosie :ico_noniewiem: czepia sie wszystkiego i mnie wkurza chcialam pogadac nie ma ochoty ;/ hm trudno teraz go ignoruje i tyle zobaczymy mze przejdzie ...nie chce klotni przy sobocie :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-07-05, 13:42 ]
To znowu ja :D:D:D:D: chyba sie wam znudze heheheh

No obeszło sie bez kłótni hehehe rozmowa zdzialala cuda :-D :-D :-D

No to tyle i spadam robic obiadek hehehe potem nad wode ;p

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lip 2008, 18:58

hej madzia....
dzis nasz dzien na tt hihi
zadna sie nie pojawila

kamila napisz ze juz ci przeszlo plis!!!!!!!!!!!!

my dopiero wrocilismy.. ufff
bylismy na basenie
a potem na zakupkach obiedzie itd hihi
teraz budze sie kawka bo po wodnych szalenstwach zwykle nie trybie hihi

pogoda sie zrypala
a buuuu

buziaki papa

Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

05 lip 2008, 19:04

Hejka!
Madziorka, jednak ja też dziś jestem na chwilkę - z zaległym :ico_tort: z okazji wczorajszego Helenkowego roczku :-) Dziękujemy za życzenia :-) Odezwę się po niedzieli, wkleję też kilka zdjęć, bo teraz mama jest u nas i poza tym Szpak mega marudny ...

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lip 2008, 19:12

Aniu wpadnij z fotkami i relacja z imprezki
buziaki dla szpaka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-07-05, 21:02 ]
pokaze wam jak lelek swietowal swoje przedurodzinki w PL
Obrazek
Obrazek
Obrazek

czy wasze dzieci tez tak uwielbiaja butelki??? bo leon potrafi z nimi nawet gadac hehe
a moze to juz patologia co? hihi

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
ania1980
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

05 lip 2008, 21:51

Welcome again :-) Wpadłam rozruszać wątek :ico_oczko: Helenka już padła, Krzyś kończy sprzątać, babcia też już kima, a Ania na tt :ico_oczko:

Madziorka, widzę, że przedurodzinowa impreza Lelka udana :-) Fotki jak zwykle super!!! Co do butelek, to Helenka też je bardzo lubi, ale szklanych nie dajemy, bo Szpak butelkami tłucze w co się da. Dostaje więc tylko plastikowe hehe.

Co do naszej "imprezki" to raczej skromnie było, dlatego, że żadnej rodzinki tu nie mamy. Wstałyśmy rano z Lenką, zrobiłyśmy 2 sałtki i zupkę, później wrócił tatuś (ze służby) i przywiózł torcik, który czekał sobie do 16.45. Następnie wybraliśmy się po prezencik dla Szpaka (rowerek). Helenusia zadowolona, całą drogę ze sklepu jechała swoim nowym pojazdem. Po powrocie nasza jubilatka padła, w międzyczasie przyjechała babcia i o 16.45 zrobiliśmy torcik. Helenka chciała wziąć ogień ze świeczki do rączki, więc tatuś pomógł Szpaczkowi zdmuchnąć hehe. I to by było na tyle. Później jeszcze jeden spacerek i na basen już było za późno. Ale nadrobiliśmy dzisiaj :-) . Pojechaliśmy do aqua parku, gdzie był specjalny basen dla niemowląt i małych dzieci. Helenka zachwycona - nie chciała wyjść z wody. Tylko przy okazji aparat nam wpadł do wody :ico_placzek: Mam nadzieję, że jak wyschnie to będzie działał i że odzyskamy zdjęcia z basenu, bo urodzinowe na szczęście wczoraj zgrałam. Krzyś na basenie zrobił kilka komórą, ale to nie to samo...

Zapomniałabym - dziś roczek kończy Wanesska!!!!!!! 100 lat, 100 lat :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: No i udanych wakacji :-)

[ Dodano: 2008-07-05, 22:10 ]
Heleneczka na swoim prezenciku :-)
Obrazek

Obrazek

Torcik
Obrazek

Helenka częstuje się pierwsza swoim torcikiem :-)
Obrazek

Już dosyć tych zdjęć tatusiu!
Obrazek

Po torciku trzeba zmienić kreację, bo poprzednia nadaje się tylko do prania hehe
Obrazek

Zdjęcie z basenu, robione komórą (Szpak niezadowolony, bo musi wyjść z wody)
Obrazek

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lip 2008, 23:17

Aniu fantastyczne fotki.. sliczny torcik.. cudny rowerek hihi a sama helenka najpiekniejsza hihi

my tez tu zadnej rodzinki nie mamy
ale beda znajomi z dzieciakami bo te male stworzonka kreca lelka najbardziej nie? hihi

i oczywiscie dla naszej kolejnej swietujacej niewiastki
wanesko tysiac buziakow slemy :ico_tort:
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”