Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!

06 lip 2008, 11:29

zirca super zdjecie :-) jak zawsze zreszta
yoanna swietne imie dla dziecka, duzo zdrowka zycze :-)

A to ja obecnie :-) 23 tydzien :-D
Obrazek

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!

06 lip 2008, 12:27

wiola85, wyglądasz przeslicznie!!!! :ico_brawa_01: daj znać koniecznie jak w końcu się dowiesz kogo nosisz pod serduchem :ico_sorki:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

06 lip 2008, 14:17

wiola85 pięknie wyglądsz z brzuszkiem :) :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lip 2008, 23:17

wiola85, Super zdjecie :ico_brawa_01:
yoanna, Ja nie wiem ale Ines hmmm moze zdrobniale Inka :-D , pamietaj nie daj sobie nazucic imienia powinno sie wam obojgu podobac. Ja na poczatku jak jeszcze nie wiedzialam co mam w brzuszku to myslalam o Maji, pamietam ze zobaczylam przesliczna dziewczynke u mnie w pracy i ona miala tak na imie a ze to imie wczesniej mi sie podobalo i Piotrkowi to zostalo. Teraz kiedy wiemy ze bedzie chłopczyk damy mu na imie Kacper, Piotr od poczatku chcial to, mi sie bardzo podoba wiec nie ma problemu. Moze wejdz na strone w internecie z imionami poczytajcie co kazde imie oznacza i razem cos zdecydujcie, bo imie to wazna rzecz nie tylko dla rodzicow ale dla dziecka bo to ono bedzie musialo z nim zyc :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zirca

07 lip 2008, 01:12

adia26, dobrze powiedziane!!! :ico_brawa_01:

blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

07 lip 2008, 10:25

zirca, - a ty na zawsze się przeniosłaś z listopadówek?? Ja mam wstepnie termin na 5go lub 2go listopada ale może i w pażdzierniku urodzę. U nas, listopadówek jakaś cisza ostatio, nie wiem czy dziewczyny powyjeżdżały. Motylek od kilku dni milczy, mam nadzieję że u niej wszystko ok. Chyba będę troszkę czasem i do was zaglądać.
Buziaki dla wszystkich mam :*

Awatar użytkownika
zirca

07 lip 2008, 12:27

blumek, staram sie zaglądać, ale jak sama widzisz-cisza tam jakaś nastała, więc nie chce się pisać... :ico_olaboga:
tak czy owak-mam zamiar urodzić w październiku :ico_sorki:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 lip 2008, 12:45

witam dziewczynki co tam slychac? ja jutro mam wizyte w szpitalu jakos sie denerwuje bo mam wiele pytan ktore do tego mam zadac po angielsku wiec juz jestam chora :ico_puknij: i tak pewnie zapomne.
blumek,witaj :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

07 lip 2008, 13:06

yoanna jeśli od razu nie polubiłaś Ines to już raczej cięzko będzie Ci się do niego przekonać a zdrobnienie nie mam pojęcia jakie może być .
tak czy owak-mam zamiar urodzić w październiku
fajnie ja też mam zamiar urodzić w październiku a nie w polowie września :ico_haha_01: zobaczymy co z tego wyjdzie :ico_haha_01:
adia26, nie martw się napewno zapamiętasz wszystkie pytania które chcesz zadać a jak nie to napisz ściąge dla pewności :ico_oczko:
'blumek, ' witaj :ico_brawa_01:
Dziewczyny znowu mam mdłości normalnie myślalam że już mamy to z głowy ale nic z tego .Do tego mam dziwny wstręt do róznych potraw normalnie szok myślałam że teraz będe pochłaniać wszystko na co tylko będe mieć ochote , a tu nic z tego . Też tak macie ??

Awatar użytkownika
wiola85

07 lip 2008, 13:56

slonko2008 wspolczuje mdłosci, ja tego nie miałam w ogole w ciazy i teraz tez nie mam. Ale tak jak mowisz myslalam ze apetyt na jedzonko bedzie wiekszy, a tu nic :ico_szoking: nawet mam wstret do nektorych rzeczy. Jakos mieso mnie odraza, zadnych kielbas czy szynek nie moge w siebie wrzucic, wole warzywka i nabial :-D
blumek witaj w pazdzierniku :-D ja mam termina na 30 pazdziernika wiec tez moge w listopadzie dopiero urodzic, ale powiem szczerze, ze nawet na listopadówki nie zajrzalam :-)
adia26 tez myslalam o Kacperku, ale jakos duzo znajomych dało tak swoim pociechom na imie. Skłaniam sie teraz na Filipa, Wiktora, czy Oskara :-D
A dla dziewczynki mam Laura i koniec kropka :ico_oczko:

Dziekuje za pochwale zdjecia :ico_sorki: brzuszek coraz wiekszy i piersi tez niestety :ico_placzek: naprawde one ciagle mi rosna, tragedia..... ciezko mi z takim wielkim obciazeniem z przodu, no ale coz moze mleczka bedzie duzo dla dzidzi :-D A15lipca ide na to badanie 3D wiec sie dowiem czy syn czy corka juz nie moge sie doczekac. Dzisiaj chcialam sobie kupic takie typowie spodnie ciazowe, bo jeszcze zadnych nie mam, a do zwyklych sie nie dopinam, no i normalnie szok jakos nic mi nie odpowiadalo. Wzielam jeden rozmiar to fajnie lezaly ale mnie upinały na udach jak siadałam, z kolei rozmiar wieksze wisiały na mnie jak worek, ja nie wiem jak to mozliwe zeby taka roznica byla miedzy rozmiarami :ico_olaboga: wkurzyłam sie i tyle. Dobrze ze jest lato to wiecej w spodnicach na gumie lub wiazanych moge chodzic :-) :-) Najgorzej bede miala w sierpniu i wrzesniu bo ide na wesela, jeszcze kazde po 2 dni, wiec znowu problem ze strojem :ico_olaboga:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”