justyna25 a Ty pracujesz w bizielu na jakim odziale:))), super ze malej sie goji paluszek
karina22 nie ma siora tej torby juz, ale cos mowila ze w kauflandzie sa jakies takie lodowki za 15 zl, ale nie wiem jakie to sa czy warto ani nic....., bo jej mowila kumpela..pozdro
justyna25 biedactwo, to kuruj sie... , uwazaj by nie wyleczone sie nie odbilo na Tobie to przeziebienie...
wogole spac nie moge, dzis o 6 dopiero zasnelam:( nie normalne to jest
15 dni mi niby zostalo...zaczynam fiksowac..., a dzis Jacek ma nocke, chyba nie dzis sie zacznie, nie mam nawet objawow w sumie...
Dzis popoludniu ide do poloznej bedzie ktg robila, ciekawe czy mam skorcze juz:))), moze nie czuje ich:), pozdro milego dzionka
justyna25, kuruj sie kuruj,zeby adusia sie niezaraziła.
delfi1, fiksowanie na koniec ciazy jest normalne bezsennosc tez,ja non stop sie budziłam,a to do kibelka a to mała mnie kopniakami budziła.Skurcze raczej bys czuła,ale kto wie moze sie zaczyna
karina22 wszystko okis narazie sie nie zaczyna nic...skurczy nie mam, chyba ze liczac dwa jakies tam w bad byly....mala kopie na godz45 razy, lekarz powiedzial ze okis..
ale stroj :)), no, no ja bym na takie sie nie odwazyla...
klapki spoko fajne hehe, pozdro
karina22 daj znac jak dostaniesz, albo zrob foteczki....:)))
ja za gruba na taki strój będe po porodzie, chyba że coś zjade do przyszłego lata :P, pozdro