Dziewczyny mam do was ogromna prosbe abyscie doradzily jaki laktaor jest najlepszy tzn jakich wy uzywacie jakie macie sprawdzone i czy jestescie z niego zadowolone? Ja mam z NUK elektryczny ale niestety nie jestem zadowolona a potrzebuje jakiegos no i wlasnie licze na wasza pomoc! Mam nadzieje ze z wasza pomoca cos wybiore!
Ewelina83, ja mam ręczny Medeli,korzystałam z niego tylko na początku jak miałam nawał,nawet nieźle się nim odciągało,bo można nastawić różne siły ssania.Przy twardej piersi z nawałem mleczka sprawdził się całkiem nieźle,nie wiem jak się odciąga z miękkiej.
Ewelina83, JA mam ręczny z AVENTU i sprawdził się bardzo dobrze. Używałam go przez 1,5 miesiąca bo później straciłam pokarm. W pierwszej minucie odciągania malutko leci ale jak laktator "zassie" to już leci fajnie. Nadal mam ten laktator może się jeszcze kiedyś przyda
Ja uzywam laktator reczny firmy MEDELA,jest bardzo zadowolona,nie byl drogi,kosztowal 60zl,przewidywany okres uzytku to 6 miesiecy,a ja go zywam juz 9 i dalej jest ok.polecam :)
dziekuje wam dziewczyny troche naswietlilyscie mi sprawe!Mam nadzieje ze cos wybiore ja maM ten elektryczny z Nuk ale na prawde jest beznadziejny!Jak sie go dostawi do piersi i zassie to wyciagnie pare kropel i koniec nwet regulacja nie pomaga a mleczko mam wiec chyba tez nie umiem go obslugiwac!
ja mam ręczny Medeli i faktycznie jak był nawał, albo wracałam z zajęć i nazbierało mi się bardzo dużo mleka był OK bo w parę minut ściągałam ponad 100ml, ale po 3 miesiącach kiedy wszystko się ustablizowało i nie dokuczały mi tak przepełniające się piersi, laktator poszedł w odstawkę, bo po godzinie pompowania miałam góra 50ml