Ewcik to super, oby poszło dobrze, trzymam kciuki!!!
Massumi no grejt...co ona chce żyć miłością czy jak???
tak , różnica wieku zajebista! ale już za późno, bo Baśka starsza o 8miesięcy od Hanuty

więc już nie dam rady

ale siostra byłaby fajna, nie powiem. A moje dziecko dziś żre normalnie...nawet po wieczornej drzemce zjadła dużego danona, kawał bułki z kiełbasą i mi jeszcze podjadała makaron...a na noc 170ml mleka! i ważylam ją...9,5kg!!! a pojutrze gnamy do Bydgoszczy na przegląd do gastroenterologa...i znów krew jej upuszczą...przeraża mnie tylko to czekanie...kilka godzin w kolejce...ale...trzeba to trzeba.
No i moja mama mnie dziś zniechęca do meblowania pokoju na różowo...że wszyscy tak mają itp...a co mam zrobić? na czarno? chcę żeby tak miała i już. co myślicie? ja wiem, ze każda dziewczynka ma różowo, ale mi się takie słodkie pokoiki podobają...jak będzie starsza to na pewno już nie będzie tak chciała...ja też szalałam z kolorami jako nastolatka, to chyba zrobię jak uważam...
a mąż jednak był na meczu...koniec, od dziś będę stanowcza...przestanę robić tak jak pisze Jagódka...generalnie to on mi nie zabrania niby nic nie...ale ja, jak każda baba...jak mam do wyboru kupić coś Hani, albo pojechać gdzieś...albo wiem, że mamy dużo wydatków na razie to odpuszczam swoje zachcianki...a też mi się marzy coś dla siebie...on na koncert wydał 120zł, plus dojazd...potem był w Wawie na turnieju...a ja jak ta głupia kura domowa siedzę...pierdzę w stołek, nie rozwijam się, nic nie widzę...i robię się zgorzkniała...i pusta...to straszne........
i jestem zmęczona...czuję się brudna...i chce mi się spać..........