aaa osita male pytanko kiedy sie dowiedzialas nie mowilas nic ze bedziesz miala robione usg

sorki, myslalam ze pisalam ze mialam wczoraj wizyte u ginka

odkad jestem w wysokim ryzyku to na kazdej wizycie robia usg (przez te ch****ne leki ktore bralam na poczatku ciazy i w ogole moja historie kliniczna wola wykluczyc jakies nieprawidlowosci, zreszta, dzidzi jest malutkie i mimo ze rozwija sie prawidlowo

jest.. malutkie

) no i jeszcze 30.07 mam te usg wysokiej resolucji czy jak to sie nazywa - takie dokladniejsze, trwa samo usg 20-30 min, robione przez specjaliste - radiologa, sprawdzaja dokladnie proporcje ciala, narzady wewnetrzne itp itd. ciekawe, po co, kiedy i tak juz nie ma to znaczenia - jest dzidzi i jakie by nie bylo, jest nasze i go nie oddamy
chociaz dowiedzialam sie od lekarza, ze gdybysmy po tym usg zdecydowali ze nie chcemy "uszkodzonego" (tfiu tfu) dziecka to mozna... usunac.

az slabo mi sie zrobilo.. tym bardziej, ze pomyslalam o biednych dzieciakach w anglii, gdzie az do 24 tc mozna usunac ciaze bo.. chocby nie podoba nam sie plec potomka
aniafs, znam wiecej takich przypadkow

wiec teraz po prostu sie ciesze z ewentualnosci dziewczynki. wszyscy mi mowia ze chlopak wiec sie ciesze ze przez jakis czas bede mogla mowic, ze dziewczynka

nie wiem czy za sprawa sugestii otoczenia, ale tez mam psieczucie ze chlopczyk
ania1980, oby ci sie udalo!!! i pamietaj - od niedzieli jestem w pl, wiec ostroznie na drodze
tosia, udanego szkolenia i zakupow
Może malutka Ana wpadnie w oko mojemu Antosikowi

nooooo

tylko ze Ana to powiedzmy... imie robocze

bo ja nie chce tego imienia dla dziewczynki, nie lubie tutejszej tradycji nazywania dzieci imionami rodzicow, a mezu tak mowi specjalnie bo... ma jednak nadzieje na chlopca i chce go nazwac swoim imieniem, na co ja mu od poczatku malzenstwa powiedzialam kategoryczne NIE
kasia1983, ale super brzusio!!!
no i dzisiaj bedzie wiecej chlopczykow i dziewczynek zamiast dzidziusiow - kilka wizyt na usg sie szykuje