hej zapomnialam o nowym watku
wczoraj w nocy pisalam do was na starym wiec wkleje:
hej
a u nas imprezka zakonczona hihi bylo wesolo,hucznie i gwarno
kolezanka zrobila lelkowi piekny tort, motylka owocowego, naprawde dzielo sztuki tylko ja zbyt zakrecona bylam i zapomnialam o fotce a buu dopiero w trakcie krojenia mnie olsnilo.. tak mi żal
ale pysznie smakowal
lelus byl podekscytowany
wołał swoje : "JAAA" hehe
kochany
i chodzil sobie ladnie sam, pierwszy raz w domu. ale mial publicznosc wiec zrozumiale
ja oczywiscie w takich momentach jestem zbyt podekscytowana i nienagadana hehe wiec w ferworze zabawy zapomnialam o jedzeniu i dopiero niedawno zjadlam pierwszy posilek od sniadania , i znalazlam w lodowce nietknieta salatke truskawkowo-melonowa hehe no coz zdarza sie hihi (ostatnio taki numer zrobilam na swojej 18stce kiedy kumpel po polnocy znalalazl w lodowce przygotowane przez moja mame ciasto na te okazje hehe )
ale i tak duuzo jedzonka zostalo
zrobilam nowa salatke z winogron kurczaka i czosnku.. zrobila furrore. hehe pyszna!
fotki pokaze jak zgram na fotosik...
poki co dopijamy drinki z A i pewnie pojdziemy zaraz spac...
do naszej kruszynki
a dzisiaj?
uff ale jestem niezywa
nie wiedzialam ze po 3 drinkach bede miala kaca
dla mnie najgorsza jest wtedy podroz samochodem. wykancza i powoduje mdlosci bleee
piekna dzis pogoda
chcialam ciekawiej dzien spedzic ale moj mezulek kochany uparl sie grac w pile
ostatni mecz w sezonie..
pojechalismy z nim, kibicowalam robilam fotki i bawilam sie w kapitana bo bylam glosniejsza hihi
no a potem pojechalismy do centrum. poogladac festiwal latyno amerykanski ale bez rewelacji
wiec posiedzielismy sobie na plazy
tutaj co roku robia taka sztuczna plaze, z piachem. lezakami, barem i muza na zywo hehe
fajnie nawet, jesli slonce swieci
po tym jeszcze rundka po najglosniejszej slynacej z nocnych klubow, pubow ulicy w miescie, niestety nam jeszcze nieznanej hehe hihi
ale juz oblokalismy klubu zeby zabawic tam jak moja mama przyleci
takze caly dzien na nogach ufff
teraz podleczylam sie goracym rosolkiem i zimnym piwkiem hihi i juz mi lepiej hehe
[ Dodano: 2008-07-13, 21:27 ]
witam nowa mamusie.. wpadaj do nas !!!
asiulka ale sobie emi wypoczywa, wakacje na maxa hihi
gratki zebalkow! ja bylam w szoku jak jednego dnia wypatrzylam dwa u lelka. a u ciebie az 4? szok
edytko my tez sadzamy lelka na nocnik ale na razie z lenustwa tylko rano. on zawsze po wypiciu butli robi kupke wiec wykorzystuje ten czas hihi pozniej juz jest albo poza domem albo mama zapomina
madzia cos mi sie pokrecilo. myslalam ze wy na wczasy nad morze jedziecie. zapomnialam ze przeciec na plaze macie niedaleko
super taki wypadzik nad morzem zaliczyc. jak sie marcinkowi w pociagu podobalo?
ja sie ciesze ze lelek ma okazje podrozowania publicznymi srodkami lokomocji jak autobusy.. bo to super sprawa dla dzieciakow. i jak uspolecznia
lapie konakty z ludzmi. zagaduje, z dziecmi za raczki sie trzyma w busie hihi fajnie hihi
kamila jak tam po imprezie?
u mnie jeszcze jedna przekaska i jeszcze jedno piwo i wracam do siebie hihi
aniu gratki kierowco!
[ Dodano: 2008-07-13, 21:32 ]
lelek robi akuku