Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lip 2008, 18:55

dziewczyny wlasnie przegladalam piewsze strony naszego watku a tam tyle zdjec nowych bobaskow, dziewczyn z inych miesiecy :ico_haha_01: i pomyslc ze my nie dlugo przestaniemy byc :ico_ciezarowka: a zostaniemy mamusiami :ico_dziecko:

[ Dodano: 2008-07-12, 19:11 ]
blumek, pij na zdrowie , mi w Irlandi babka polecila pic Guinessa z sokiem z czarnej porzeczki podobno super dla ciezarnych ale wiadomo nie za czesto,bo ma duzo konikow :-D :-D a karmi bezalkoholowe i pyszne ja jak mam ochote sobe popjiam bo bardzo je lubie :564:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 lip 2008, 19:35

blumek no jak masz zachcianke na piwo lepiej sie napij troche niż byś miała być chora :ico_haha_01:
adia26 no masz racje zaniedługo to my się będziemy chwalić naszymi skarbami

U nas burza , własnie weszliśmy do domku byliśmy na ognisku i dobrociach u teściowej ale ja nie moge jeść bo mam zgage :ico_placzek:

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!

12 lip 2008, 21:49

slonko2008 u mnie tez straszna burza, ty chyba tez mieszkasz na Ślasku prawda?

blumek ja to sobie popijam od czasu do czasu karmi :-D ale te tradycyjne karmelowe, bardzo mi smakuje :-D

Co ja to przedtem napisalam :ico_szoking: chyba musialo mnie postraszyc :-D :-D jakas zakrecona jestem.

blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

13 lip 2008, 09:48

Dziękuję dziewczynki za info o pifffku. Idziemy za trzy tygodnie na wesele to moze wezmę sobie jedno, ale zapytam lekarza jeszcze. Wiem ze karmi na laktacje polecają bardzo. Ale w ciąży się boję :ico_olaboga: Ale widzicie, mądrego to i dobrze posłuchać :ico_brawa_01:
U nas nie padało wcale dziś, są chmurki teraz ale słonko nieśmialo się przebija. Dobrze, że nie upał.
Mąż w trasie a ja dziś do mamy na obiadek pędze, zajdę do biedronki bo ponoć jest wyprzedaż śpioszków i bodziaków dobrej jakości. Kolezanki pokupowaly i sa bardzo zadowolone. Moze uda mi sie cos upolowac.
Miłej niedzieli

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

13 lip 2008, 10:50

blumek mam nadzieje ze zalapiesz się na okazyjne zakupy . Mi tesciowa za każdym razem jak tam jestem chce dać wina a ja za każdym razem jej odmawiam , nie wiem czy ona nie wie że ja jestem w ciąży czy robi mi to specjalnie ,ale ma tego już dość . A co do piwka to lepiej wypić w zaciszu domku żebyś nie była narazona na komentarze ze w ciązy pijesz .wiem że to niesprawiedliwei ale takie życie .
Wiola tak mieszkam na śląsku między Pszczyną a Tychami :ico_haha_01: jak mieszkasz blisko to zapraszam na kawe i coś dobrego :):)

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

13 lip 2008, 11:57

witajcie dziewczynki ! :-) coś wiecej o mnie .Mam już jedną córunie właśnie dziś kończy 11 lat ,a ja mam 29 .Czekamy na drugą z mężusiem i córcią .Z checią częściej bym z Wami popisała ,ale niestety jescze pracuje cały dzień, a puzniej jak same najlepiej wiecie już chce sie tylko spać,przynajmniej ja tak mam. :ico_oczko: A co do piwka to też czasem pije tego lecha leighta najbardziej przypomina normalny samak piwa ,ale to rzecz gustu. Przez to że tak rzadko zasiadam to jeszcze nie zapoznałam się jak umieścić suwaczki i np zdjęcia :ico_noniewiem: Mam nadzieje ,że to niedługo opanuje :-D

Awatar użytkownika
wiola85

13 lip 2008, 12:24

blumek smialo mozesz sobie troszku wypic, a zwłaszcza jak masz ochote, dzidzia widocznie ma takie smaki wiec po co jej odmawiac :-D
slonko2008 a ja mieszkam w Wodzislawiu Ślaskim to jest niedaleko Rybnika, fajnie by bylo jakies spotkanko zorganizowac, ale to jak dzidzie sie urodza i podrosna, a my bedziemy jeszcze kontakty utrzymywac na forum :-D
dana najwazniejsze to dbac o siebie i dzidzie, a jak bedzie chwilka wolnego czasu to na forum :ico_haha_01: powoli sie wszystkiego nauczysz,ja sama nie wiem jeszcze wielu rzeczy i problemy z wklejaniem zdjec miałam i w ogole. Ja to zawsze mówie ze nikt uczony z nieba nie spadl :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

13 lip 2008, 13:52

dana, witam!!!! :ico_brawa_01:
Dziewczyny....ja się przyznaję bez bicia, że wczoraj wypiłam pół kielonka (takiego od wódki) czerwonego winka wytrawnego :ico_wstydzioch: była degustacja w marks&spencer.....z 15 minut sie delektowałam :-D

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lip 2008, 17:54

zirca, ale wykroczenie :-D :ico_oczko: , no dopbra ja nie jestm taka swieta czasem raz na tydzien pije pol lampki czerwonego z moim lubym :ico_wstydzioch: , ale powiem ci, ze jak pierwszy raz bylam u naszej pani ginekolog tej polki., spytalam sie jej jak to jest z tym alkoholem pic? nie pic?, a ona sama wrecz zalecila pic od czasu do czasu lampke wina, pytala sie mnie tez czy nie mam ochoty na piwo bo wiekszosc kobiet ma gdyz ono zawiera jakis skladnik ktory jest potrzebny kobietka w ciazy :ico_ciezarowka: tylko,ze ja zapomnialam jaki :ico_szoking:

Awatar użytkownika
wiola85

13 lip 2008, 18:31

Ja to poprostu na widok piwka cala sie trzese :-D lubiłam je wczesniej ale teraz to jest masakra. Czasami jak widze ze moj maz pije to mu podkradam łyczki bo tak mi smakuje. :-D Wypilam kiedys nawet pół szklaneczki. Ale karmi to wypiłam nawet cale ze 2 razy. Mysle ze to nic zlego :ico_haha_02:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”