Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

13 lip 2008, 11:41

Hej Kobietki :-)

ja też na minutkę :-) dziś kolejna wycieczka, ale dłuższa, także nie będzie nas do wieczorka :-)

ja równiez życzę miłej niedzieli :-)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

13 lip 2008, 13:53

A mnie upały wykańczają na szczescie w domku mi kochany zamontował wiatraczek wiec jest fajnie ale na zewnatrz mi sie nie chce wychodzic..

[ Dodano: 2008-07-13, 14:11 ]
aha dziewczynki i jeszcze jedno pytanko..czy opalcie sie .???bo ja jestem straszny bledziuch ale nie chcilabm zaszkodzic dzidzi..

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lip 2008, 15:22

aha dziewczynki i jeszcze jedno pytanko..czy opalcie sie .???bo ja jestem straszny bledziuch ale nie chcilabm zaszkodzic dzidzi..
Witam!
ja od czasu do czasu wychodzę na słoneczko, ale na 15 - 20 min i zakrywam brzuch, ja mam ciemną karnację także mi to wystarcza, dłużej nawet bym nie wytrzymała.
Pozdrawiam. :-)

Awatar użytkownika
perelka25
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

13 lip 2008, 15:36

nie opala sie w pelnym sloncu a na spacerek posmarowac sie mleczkeim do opalania z najwiekszym filtrem .....dlatego ze nasza skora w ciazy jest bardzo wrazliwa i moga wystapic se slonca rozne plamya czasem nawet i alergie

[ Dodano: 2008-07-13, 15:37 ]
dziś kolejna wycieczka,
a u nas nawet nikt nie wychodzi smieci wyniesc dlatego ze leje i leje

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

13 lip 2008, 16:00

Ufff, wlasnie wrocilam z mezem ze spacerku a raczej malego maratonu, bo szlismy podnad 7 godzin. Ja to sie lubie tak troche przemeczyc :-D No ale po obejrzeniu wszystkich planowanych swiatyn dotarlismy na samym koncu nad morze wiec wyprawa byla udana :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Co do opalania sie:
ja tam sie smaruje najczesciej blokerami albo przynajmniej kremami z wysokim filtrem, bo w ciazy bardzo szybko powstaja przebarwienia, ktore pozniej bardzo trudno usunac. Zreszta w ogole jestem zwolenniczka nieopalania sie, bo to niezdrowe - powoduje raka i szybkie starzenie sie skory (czyt. zmarszczki :ico_szoking: ) - wole uzyc samoopalacza :ico_haha_02:
a to z dzisiejszej naszej wyprawy :-D przed jedna ze swiatyn - ludzi od diabla i troche :ico_zly:
Obrazek
W Japonii maja bardzo brzydkie plaze a o bialym piasku mozna w ogole zapomniec :ico_zly:
Obrazek
Pozdrowionka :-D

Awatar użytkownika
perelka25
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

13 lip 2008, 16:04

Sandrusia, kurcze ja Cie nie poznalam tz;dalas zdiecie i tak sobie mysle ze nowa osoba przyszla :ico_haha_01: jaka laseczka z Ciebie :-)
wlasnie wrocilam z mezem ze spacerku a raczej malego maratonu, bo szlismy podnad 7
o kurcze ja bym po godzinie padla :ico_haha_01: niezle ale jak samopoczucie pozwala to jaknajbardziej sie ruszac :-)

[ Dodano: 2008-07-13, 16:05 ]
Sandrusia, a swiatynia przecudna jest :-)

[ Dodano: 2008-07-13, 16:24 ]
Sandrusia, jak ty sie nauczylas Japonskiego? to taki ciezki jezyk :ico_szoking:

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

13 lip 2008, 18:13

pozdrawiam w tą leniwą niedzielę. Byłam z M. i pieskiem na spacerku ale duszno jest jakoś więc włączyłam wiatrak i się trochę chłodzę bo nie idzie wytrzymać
PS mam pytanko natury technicznej ;-) jak wrzucić zdjęcie pod postem najprostszym sposobem? będę wdzięczna za pomoc :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

13 lip 2008, 21:23

hej :-)

ja na minutkę :-)

padnięta, ale szczęśliwa :-)

Sandrusia, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: suprr fotki :-)

aniabella, spróbuj przez fotosik, trzeba założyć konto i tam juz wszystko piszą po polsku, albo http://www.imageshack.us/ - klikasz "przeglądaj" wybierasz z kompa swego zdjątko, dodajesz, potem klikasz "host it" i za chwilkę on je 'przerabia' jakby i pod zdjęciem pojawia się kilka kodów do skopiowania, tutaj na forum trzeba ten z BBc codem, wklejasz do pisanego posta i już :-)

caro
Trzy tysiące lat minęło...

13 lip 2008, 22:01

Cześć dziewczyny, zaglądnełąm do Was,bo mam termin na 20 grudzień ale to nigdy nie wiadomo, więc moze i styczeń wypadnie :ico_oczko:

Ja to mam jasną karnację i nie lubie się opalać i teraz też od tego stronię, mimo,ze nad morzem mieszkam to się na plaży nie wyleguję, a w ciąży tym bardziej :-) , chociaż na naszym wątku jest koleżanka z Hiszpani i tam nie zakazują opalania, tylko,ze w tych bezpieczniejszych godzinach, no i trzeba się smarować :-)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

13 lip 2008, 22:12

ja tam opalac sie wprawdzie nie lubie ale fajnie jest byc troche opalonym dlatego sie zastanawiam nad jakims basamem bronzujacym bo samooplaczy sie boje...widzilam klżanke po i to mnie przerazilo...
a zaraz zmykam do łóżeczka...spotkanko rodzinne udane ukochany zadowolony - to najwazniejsze bo w kocu to bylo dla niego :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”