ale mily weekendzik mielismy

No a po weekendzie dolina ....i w moje urodzinki w srode o 8 rano ide na wyrwanie osemki

No nareszcie!!!Widze ze bylo super,brzusio w przod tak jak u mnie:)No slicznie wygladasz!Ja tez mam do usuniecia zab,ale tak sie boje,ze czeka do po ciazy-nie boli to czekamale mily weekendzik mielismy
ja juz po praniu,teraz walcze z prasowaniem,wiekszosc wisi i czeka popakowane w worki-musze byc ready,bo w razie czego bedzie dramat!miszka no ja was podziwiam , ja co prawda kupiłam proszek specjalnie dla maluszków ale jeszcze czekam z praniem sama nie wiem na co , myśle ze wezme z was przykład i jutro wypiore
no ja tez musze byc w gotowosci wole miec juz wszystko gotowe, bo mam jakies glupie obawy , ze synek urodzi sie wczesniej, a moze to tylko takie moje glupie wymyslyja juz po praniu,teraz walcze z prasowaniem,wiekszosc wisi i czeka popakowane w worki-musze byc ready,bo w razie czego bedzie dramat!
Urodzi sie w terminie,ale lepiej byc gotowym,taka profilaktyka,ja tak zawsze robieno ja tez musze byc w gotowosci wole miec juz wszystko gotowe, bo mam jakies glupie obawy , ze synek urodzi sie wczesniej, a moze to tylko takie moje glupie wymysly
no ja teraz farbowalam wlosy na jeden kolor nie boj sie mozna smialo farbowac, w pierwszym trymestrze ponoc nie bardzo ale teraz moznaDziewczyny,farbujecie teraz wlosy,bo ja mam taki odrost ze szok i potrzebuje zafarbowac,jakos w pierwszwj ciazy sie nad tym niezastanawialam,a teraz sie trzese.Nie chce do fryzjera,bo mam dosc pasemek.Wrocilabym do jednolitego koloru chetnie ,ale jakos sie boje....
Ja robilam pasemka w 16 czy 17 tygodniu ciazy,no a teraz chce jednolity kolor ,bedzie od samej skory,kupilam sobie farbe i stoi,bo sie tego amoniaku boje.Ale kurcze to nie sredniowieczeno ja dlatego farbnelam sie z tego powodu bo tez mialam blond pasemka i odrosty na pol glowy, ale nie podobam sie sobie w tym kolorze i jak maly sie urodzi to wroce do pasemek, najlepiej sie tak czuje
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość