Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lip 2008, 15:22

dziewczyny a czy wasze dzieciaczki juz siegaja bo zabawki lub cos innego , bo zuzia nie zawsze jaj jej podaje to nie chwyta dopiero jak jej na brzuszku poloze

mój łapie jak mu pokazuję i wszystko od razu wkłada sobie do buzi :-D
A wczoraj po raz pierwszy dałam mu jabłuszka do skosztowania i chyba nic z tego nie będzie bo wszystko wypluł a jak sie krzywił to masakra. Chyba mu nie podeszło to jabłuszko :ico_noniewiem: Zrobie poxnie jeszcze jedno podejście a jak nie będzie chciał to trudno , zmuszac go nie będę.
A i powiem wam, że dzis jest Kuba okropny. Jest strasznie marudny - niby mu sie chce spac a nie śpi, cały czcas marudzi i popłakuje i nawet na rekach u mnie jest źle - co dziwne bo to zawsze pomagałao. Niewiem co mu jest??? :ico_noniewiem:

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

14 lip 2008, 15:55

zirafka, u mnie dzis to samo czopek rano nawet nie pomogl :ico_placzek:

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lip 2008, 17:25

No nie dziś Kubus ma fatalny dzień - ne moge go uspokoić i płacze nier wiadomo dlaczego, nawet bardzo jeść nie chce :ico_placzek:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lip 2008, 18:15

Hej dziewczyny :-) powiem wam ale w tajemnicy żeby nie zapeszyć ciiiiiii Franus jechał wczoraj i dzis cały spacer w tym nowym wózku i nie było zle popłakiwał sobie ale ja nie reagowałam znaczy sie nie brałam na raczki tylko z nim rozmawiałam robiłam głupie miny itp i było ok oczywiscie nie umiał usnac musiałam uspic na rekach ale to i tak sukces ze sobie siedział i bawił sie grzechotkami :-) ale ciiiiii zeby nie zapeszyc :ico_sorki: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-07-14, 18:16 ]
zirafka, dzieci najbardziej reaguja na cisnienie i pogode pewnie to jest przyczyna jutro bedzie lepej :-)

[ Dodano: 2008-07-14, 18:17 ]
Joanna24, Franek nie lubi na brzuszku :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
AniaZaba
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

14 lip 2008, 20:10

asiab, pierwsze koty za płoty :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lip 2008, 20:48

W niedziele mój mąż byl stanowczy szliśmy do jego rodziców 3 km i Franuś w wózku siedział płakał ale ja szłam obok i trzymałam go za reke i ciągle do niego mówiliśmy.
A w niedziele wieczorem jak sobie pomyslałam ze znowu poniedziałek ze bedziemy sami to juz miałam stresa przed dzisiejszym spacerem :ico_wstydzioch: pól nocy o tym myslałam czy dam rade czy bedzie płakał :ico_wstydzioch: :ico_olaboga: ciesze sie ze ten dzień był nawet dobry. Troszke był problem zeby Franek teraz usnął ale był juz chyba za mocno zmeczony nie spał juz 4 godz, zasnął o 19.30 i juz 3 razy sie przebudzał musiałam go przytulic polulac i spi dalej.

Awatar użytkownika
Joanna24
4000 - letni staruszek

14 lip 2008, 20:51

asiab, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

15 lip 2008, 19:45

hej moj Konradek dzis tez maruda ale my dzis bylismy na szczepieniu, byl dzielny tylko raz zakwilil. wazy juz 7860kg duzy chlopak :-D
zasnal niedawno po kapieli ale sie budzi co chwilke, ale mam na niego oko jak sie budzi na chwilke podaje mu cyca i dalej w kimonko :-)
jestem padnieta dzisiejszym dniem bo maruda byl straszny ciagle na raczkach nozka go po zastrzyku bolala bo co sie za nozke lekko dotknie zaraz w placz. ech..te szczepionki z checia sama bym sie dala zaszczepic zamian za Kondziulka. :ico_noniewiem:
asiab, trzymam kciuki by dalej bylo tak spokojnie na spacerach. :ico_oczko:

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 lip 2008, 19:49

moja mała tez jakas maruda dzisiaj, z tego wszystkiego na spacerku byłysmy tylko godzinkę, teraz spi, mam nadzieję,ze sie nie obudzi, oj, ja tez zmęczona

a przez ostatnie dwa dni podaalam jej na noc kaszkę (strasznie słodka jak na moje oko) mleczno-ryzową, robiłam połowe zalecanej porcji, na razie jest oki

dziewczyny, a deserki mozna podawac codziennie (rozne, jesli nie ma nic niepokojącego0?

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lip 2008, 20:01

kamila_torun, brawa dla Konradka :ico_brawa_01: dzielny chłoczyk

mój Franek też dzis marudny ale jak nigdy spał dzis ze 4 razy w dzień a noc mieliśmy kiepska budził sie bardzo czesto nawet co godz i ja jakos zle sie czułam miałam dreszcze raz było mi zimno a za chwile oblewałam sie potem :ico_olaboga:. Teraz Franuś juz spi zjadł ładnie z dwóch cysiów a w dzień coś mało jadł ze musiałam ściągać bo tak mnie piersi bolały :ico_olaboga:
dziewczyny, a deserki mozna podawac codziennie (rozne, jesli nie ma nic niepokojącego0?
wydaje mi sie ze mozna

[ Dodano: 2008-07-15, 20:02 ]
Dona śliczna Bianeczka :ico_brawa_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”